مواد غذائی مفید برای بازگشت حافظه از دست رفته

۱۳۸۹/۰۹/۱۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://www.aiau.ir/SiteCollectionImages/7328grape_resize_2.jpg
مواد غذایی حاوی آنتی ‌اکسیدان مانند به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کند.
آرمان: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ‌مصرف انگور، کشمش، اسفناج و کلم به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کند. احمدرضا درستی مطلق افزود: تحقیقات نشان داده نوزادان نارس که شیر مادر مصرف می‌کردند در سنین جوانی نسبت به همان نوزادان که شیرخشک مصرف می‌کردند از هوش بالاتری برخوردارند.
وی گفت: شیر مادر به دلیل داشتن امگا ۳ بالا موجب افزایش هوش نوزادان می‌شود. به مادران باردار و شیرده توصیه می‌شود غذاهای دریایی بیشتر مصرف کنند تا رشد مغزی فرزندان بیشتر شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برخی مواد غذایی دیگر مانند سیب‌زمینی، پرتقال، تربچه و گل کلم موجب افزایش حافظه می‌شود و مصرف مرتب انواع کلم از کاهش میزان استیل کولین در دستگاه عصبی مرکزی جلوگیری می‌کند.
درستی گفت: گیاه جینکو گیاهی است که عصاره برگ‌هایش در درمان نقص عملکرد عضوی مغز و همچنین افزایش تمرکز و حافظه به کار می‌رود. اشکال اصلی استفاده از این گیاه این است که با مصرف آن احتمال خونریزی افزایش می‌یابد و همچنین مصرف آن باید زیر نظر متخصص صورت گیرد.
درستی همچنین گفت: مواد غذایی حاوی آنتی ‌اکسیدان مانند آلو، انگور، کشمکش، گوجه فرنگی، اسفناج به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می‌کند.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي