ماهی سرخ کرده نخورید

۱۳۸۹/۱۰/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://www.negahak.com/album/fam/b-fghmfgjg659835.jpg

محققان امریکایی در بررسیهای خود به این نتیجه رسیده اند که سرخ کردن ماهی برخی از خواص درمانی ان را از بین می برد. به گزارش شبکه تلویزیونی پرس تی وی ، بر اساس این تحقیقات مصرف ماهی سرخ شده احتمال بروز سکته مغزی را تا سی درصد افزایش می دهد.

محققان می گویند سرخ کردن ماهی می تواند بسیاری از خواص درمانی ان را از بین ببرد زیرا در این روش امگا سه که مهمترین ماده در ماهی است، با روغن سرخ کردنی جایگزین می شود.

از این رو محققان توصیه می کنند به جای سرخ کردن ماهی بهتر است ان را کباب کرد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي