دستور پخت سوپ گياهي براي درمان فوري سرماخوردگي

۱۳۸۹/۱۰/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:fe9SG4A92Ud3jM:http://astraypilgrim.persiangig.ir/image/Birthday/o%20(17).jpg&t=1


سوپي كه در طرز تهيه آن در زير آورده مي شود با توجه به خاصيت هريك از مواد غذايي (گياهي) انتخاب شده بهترين درمان براي سرماخوردگي است و بهتر است براي جلوگيري از سرايت سرماخوردگي به ويژه در فصل سرما به عنوان پيش غذا در دو وعده از روز استفاده شود.

مواد لازم:
1عدد شلغم بزرگ
2 تا3عدد پياز بزرگ
100گرم جو پرك
2 تا 3 عدد هويچ
سه برگ كلم پيچ
رشته سوپي يا ماكاروني شكلي رنگ دار
آب مرغ يا آب گوشت
5 قاشق آب ليمو
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:
طرز تهيه آن بسيار ساده است و كافي تمام مواد لازم را (به جزء رشته سوپي يا ماكاروني) پس از خورد كردن در قابلمه مناسبي ريخته و روي گاز قرار دهيد تا كاملا بپزد سپس رشته سوپي يا ماكاروني شكل دار رنگي و آبليمو را به آن اضافه نموده و به مدت 10 دقيقه به پخت ادامه مي دهيم .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي