سالاد ماکارونی‌ و گوشت‌ با سس‌ خردل‌ خامه‌ای‌

۱۳۸۸/۰۸/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

موادلازم‌:
ماكاروني‌ پروانه‌اي‌: 500 گرم‌
روغن‌ زيتون‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
فيله‌ گوسفند: 4 تكه‌
لوبيا سفيد پخته‌ شده‌: 150 گرم‌
فلفل‌ دلمه‌اي‌ قرمز: 1 عدد
قارچ‌ دلمه‌اي‌: 200 گرم‌
براي‌ سس‌ خردل‌ خامه‌اي‌:
خامه‌: 300 گرم‌
خردل‌: 1 قاشق‌ غذا خوري‌
روغن‌ زيتون‌: 1 قاشق‌ غذاخوري‌
سركه‌: نصف‌ قاشق‌ مرباخوري‌
سير خردشده‌: 2 حبه‌
عصاره‌ مرغ‌: يك‌ چهارم‌ ليوان‌
طرز تهيه‌:
ماكاروني‌ را در يك‌ قابلمه‌ آب‌ درحال‌ جوش‌بريزيد و بدون‌ اينكه‌ درب‌ آن‌ را بگذاريد، آن‌ رابچوشانيد. روغن‌ را در ماهي‌تابه‌اي‌ داغ‌ كنيد وتكه‌هاي‌ گوشت‌ را در آن‌ بريزيد و دو طرف‌ آن‌هارا خوب‌ سرخ‌ كنيد. در اين‌ هنگام‌ آنها را باريك‌ببريد و ماكاروني‌ را با گوشت‌ مخلوط كنيد. باقي‌موادهايي‌ را هم‌ كه‌ در اختيار داريد به‌ آن‌ اضافه‌كنيدو خوب‌ هم‌ بزنيد.
براي‌ تهيه‌ سس‌، تمام‌ مواد آن‌ را درظرفي‌ ريخته‌ وبا هم‌ زن‌ آنقدر هم‌ بزنيد تا نرم‌ و يكدست‌ شود.قبل‌ از اينكه‌ غذا را سرو كنيد، سس‌ را روي‌ آن‌بريزيد و در صورت‌ تمايل‌ روي‌ آن‌ را با پنير و فلفل‌سياه‌ تزيين‌ كنيد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي