طرز تهیه ی مرغ ترش

۱۳۸۸/۰۸/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com آشپزی محلی : مرغ ترش

مواد لازم براي 4 نفر
سبزي محلي: (جعفري، گشنيز، خلي‌واش)
مرغ: يك عدد
تخم‌مرغ: سه عدد
روغن و آب‌غوره: به مقدار لازم
www.beterkoonim.com آشپزی محلی : مرغ ترش
طرز تهيه:
ابتدا مرغ را مي‌‌پزيم و سپس كمي تفت مي‌‌دهيم، از طرفي سبزي را هم سرخ مي‌‌كنيم، آن‌گاه مرغ و سبزي را در كمي آب مي‌‌ريزيم و روي اجاق مي‌‌گذاريم... به آن كمي روغن و آ‌ب‌غوره اضافه مي‌‌كنيم، كمي كه آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه مي‌‌كنيم و پس از چند دقيقه، غذا را از روي اجاق برمي‌داريم و سرو مي‌‌كنيم.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي