املت گوجه فرنگی با پنیر

۱۳۸۸/۰۸/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com املت گوجه فرنگي با پنير
www.beterkoonim.com املت گوجه فرنگي با پنير

گوجه فرنگي: هشت عدد
فلفل دلمه‌اي متوسط رنگي: نصف يك عدد
سيب‌زميني متوسط: دو عدد
نخود فرنگي: 1/2 پيمانه
پنير كورد: 100 گرم
خامه: 100 گرم
زيره سبز: دو قاشق چايخوري
زردچوبه: يك قاشق چايخوري
نمك-فلفل: يك قاشق چايخوري1/8- قاشق چايخوري
روغن مايع: دو قاشق غذاخوري
آب‌ليمو ترش: يك قاشق غذاخوري
گشنيز تازه: دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا روغن را داغ كرده حدود يك دقيقه زيره سبز و زردچوبه را تفت مي‌‌دهيم و بعد گوجه‌فرنگي‌ها را در مخلوط‌كن به صورت پوره درمي‌آوريم.سپس سيب‌زميني و فلفل دلمه‌اي را نگيني خرد كرده همراه با نخودفرنگي، داخل پوره مي‌‌ريزيم و مي گذاريم حدود 30 دقيقه بپزد و به روغن بيفتد. پنير كورد را كه مكعبي خرد كرده‌ايم همراه با نمك و فلفل به املت اضافه نموده بعد از 5 دقيقه حرارت را خاموش كرده،خامه و آب‌ليمو ترش تازه و گشنيز تازه خرد شده را به املت اضافه كرده و بعد سرو مي‌‌كنيم. گفتني است زمان طبخ اين املت 40 دقيقه است

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي