طرزتهیه باسلق

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

باسلوق يك نوع شيريني بسيار اصيل ايراني است

www.beterkoonim.com طرزتهيه باسلق

مواد لازم :
نشاسته= 100 گرم
شكر= 200 گرم
گلاب= نصف ليوان
آب سرد= دو ليوان
روغن مايع =يك قاشق چايخوري
مغز گردو= 100 گرم
پودر نارگيل= 150 گرم
طرز تهيه :
در يك ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل كرده و سپس روي حرارت ملايم گذاشته تا كاملا حل شود بايد خيلي مراقب بود تا گلوله نشود .
وقتي مايع حل و نرم شد شكر و گلاب و روغن را اضافه كرده و مرتب هم زده تا مايع به قدري غليظ شود كه بصورت يك خمير در وسط ظرف بماند .
سپس از روي حرارت برداشته و مغز گردو را با آن مخلوط كرده و مي گذاريم تا خنك شود.
وقتي خنك شد آن را به مدت 1 ساعت در يخچال مي گذاريم تا كاملا صفت شود بعداندكي دست خود را چرب كرده و مايع خمير شكل خود كمي ورز مي دهيم و بعد بصورت لوله هاي به قطر 3 سانت درآورده و در پودر نارگيل مي غلطانيم

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي