نقش‌ كلسيم‌ در رژيم‌هاي‌ غذايي‌

۱۳۸۸/۰۸/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

كلسيم‌ يكي‌ از مهمترين‌ مواد معدني‌ مورد نياز درتمام‌ دوران‌ زندگي‌ مي‌باشد. البته‌ بايد اين‌ نكته‌ راذكر نمود كه‌ كلسيم‌ بايد در حد اعتدال‌ مصرف‌گردد. كلسيم‌ كافي‌، نقش‌ مهمي‌ در پيشگيري‌ ازسرطان‌ و فشار خون‌ بالا دارد. درضمن‌ مصرف‌ به‌اندازه‌ كلسيم‌ اثر مهمي‌ در كاهش‌ سرعت‌ تخريب‌استخوان‌ به‌ عهده‌ دارد. در كودكان‌ و افرادسالمند و باردار كه‌ نياز بيشتري‌ به‌ آهن‌ دررژيم‌هاي‌ غذايي‌ خود دارند نبايد كليسم‌ همراه‌ باآهن‌ مصرف‌ گردد زيرا مانع‌ جذب‌ آهن‌ مي‌شود.مايعات‌ حتما بايد همراه‌ با كلسيم‌ مصرف‌ گردد تاافراد دچار سوءهاضمه‌ و يا يبوست‌ نگردند.
از علائم‌ و نشانه‌هاي‌ شايع‌ كمبود كلسيم‌ مي‌توان‌ به‌تپش‌ قلب‌، شكنندگي‌ ناخن‌ها، ريزش‌ مو، بي‌حسي‌ و گزگز دست‌ها و پاها اشاره‌ نمود. پس‌مصرف‌ ماست‌، شير، پنير، آب‌ پرتقال‌ غني‌ شده‌ باكليسم‌ را فراموش‌ نكنيم‌.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي