طرز تهيه برياني

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:
جگر سفيد گوسفند :يكعدد
گوجه فرنگي :نيم كيلو
رب گوجه فرنگي :يك قاشق مرباخوري
پياز :250گرم
سيب زميني :250گرم
آبليمو :يك قاشق غذاخوريwww.beterkoonim.com طرز تهيه برياني

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

روغن :دو قاشق غذا خوري
نمك وزردچوبه فلفل:بميزان كافي

طرز تهيه:

جگر سفيد را بعد ازشستن ورگ وريشه هاي آنرا ميگيريم و به اندازه هاي كوچك (گوشت قيمه) خردميكنيم وآنرا با يك استكان آب روي شعله ملايم قرار داده تاكاملا پخته وآب آن كشيده شود سپس پيازها را بشكل دكمه ايي خرد كرده با روغن تف ميدهيم وكمي نمك وفلفل وزردچوبه ورب اضافه كرده وجگرپخته شده را اضافه وتف ميدهيم گو جه فرنگيها رادرآبجوش ريخته وپس از اينكه پوست آنرا جدا و رنده كرده و با آبليمو به مخلوط اضافه كرده وپس ازهم زدن در آن را گذاشته و روي شعله ملايم قرار ميدهيم وهراز گاهي هم ميزنيم تا كاملا جا افتاده و روغن دارشود
حالا غذا را در يك ظرف تقريبا گود ريخته وروي آن را با سيب زميني خلال تزيين نماييد و با نان و سبزي خوردن نوش جان فرمايي

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي