آش‌ ترخینه غذای‌ محلی‌ استان‌ لرستان‌

۱۳۸۸/۰۸/۰۶ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم‌:
سبزي‌ آش‌ يا اسفناج‌: يك‌ كيلوگرم‌
پياز: 3 عدد
ترخينه‌: 5 عدد
نخود و لوبيا: 1 ليوان‌
آب‌: 4 ليوان‌
نمك‌ و زرد چوبه‌ و نعناع‌ داغ‌: به‌ ميزان‌ لازم‌
طرز تهيه‌:
ابتدا نخود و لوبيا را جداگانه‌ بپزيد، سپس‌ ترخينه‌ ونخود و لوبيا را به‌ همراه‌ 4 ليوان‌ آب‌، داخل‌قابلمه‌ قرار داده‌، سبزي‌ آش‌ را نيز به‌ آن‌ اضافه‌كنيد. در مرحله‌ بعد پياز داغ‌ را تهيه‌ كرده‌ ومقداري‌ از آن‌ را در آش‌ ريخته‌ و شلعه‌ اجاق‌ رامقداري‌ كم‌ كنيد، تا آب‌ آن‌ كمي‌ تبخير شود وآش‌ جا بيفتد. مقداري‌ از پياز داغ‌ را براي‌ تزيين‌روي‌ آش‌ كنار بگذاريد. پس‌ از آماده‌ شدن‌ آش‌،آن‌ را در ظرف‌ ريخته‌ و با پياز داغ‌ و نعناع‌ داغ‌تزيين‌ نماييد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي