طرز تهيه اردور تخم مرغ

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

پيش غذايي بسيار ساده و لذيذ براي مهمانيهايي كه شام در آنها دير سرو ميشود. شما ميتوانيد اين دستور العمل كلي را با چاشنيهاي ديگر هم امتحان كنيد. www.beterkoonim.com طرز تهيه اردور تخم مرغ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
پيش غذايي بسيار ساده و لذيذ
موادلازم:
•7 تخم مرغ آب پز سفت
•3 ق.س. سس سالاد يا مايونز
•1 ق.س. شبت (شويد) تازه خرد شده
•1 حبه سير له شده
•5 قطره سس فلفل تند
•8/1 ق.چ. نمك
•6 پيمانه كاهوي معمولي يا كاهو پيچ خرد شده
•2 پيمانه گوجه فرنگي تزئيني
•1 فلفل دلمه اي قرمز متوسط، خرد شده
•3 پيازچه خرد شده
روش تهيه:
1.تخم مرغهاي پخته را از طول به دو قسمت كرده و زده آنرا خارج ميكنيم.سفيده ها را كنار ميگذاريم . زرده ها را با چنگال له كرده، سس سالاد، شبت، سير، سس فلفل و نمك را اضافه كرده، مخلوط ميكنيم. سفيده ها را با اين مخلوط پر كرده كنار ميگذاريم. (ميتوانيد براي پر كردن سفيده ها از قيف مخصوص تزئين با خامه نيز استفاده كنيد)
2.در يك سيني، برگهاي كاهو، گوجه فرنگيهاي ريز، فلفل دلمه اي و پيازچه را بچينيد و تخم مرغها را روي آنها قرار دهيد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي