طرز تهیه لوز نارگیل

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:

شربت قوام آمده
يك چهارم پيمانه

پودر نارگيل
2 پيمانه

پودر پسته براي تزيين
به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه شربت:

شكر
نصف پيمانه (75گرم)

آب
يك چهارم پيمانه (50گرم)

روش تهيه:

شربت قوام آمده را تا زمان سرد شدن كنار بگذاريد. سپس با همزن برقي آنقدر بزنيد تا كاملاً سفيد شود.

پودر نارگيل را به آن اضافه كنيد تا چسبندگي آن گرفته شود و خميري شكل شود.

سپس مايه ي آماده را در قالب چرب شده ي باقلوا پهن نموده و روي آن را با پودر پسته تزيين كنيد و در يخچال قرار دهيد تا خودش را بگيرد.

سپس آن را به شكل لوزي برش دهيد.

روش‌ تهيه شربت:

شكر و آب را بگذاريد بجوشد تا قوام بيايد. در صورت دلخواه مي‌توانيد دو قاشق غذاخوري گلاب به شربت اضافه نماييد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي