طرز تهیه پیتزا با خمیر گندم کامل

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

ميتوانيد نان اين پيتزا را پس از طلايي شدن با پارچه اي پوشانده، در دماي اتاق نگه داريد تا كاملا سرد شود و هر زمان كه ميل داشتيد محتويات آنرا اضافه كرده، نوش جان كنيد. www.beterkoonim.com طرز تهيه پيتزا با خمير گندم كامل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پيتزا با خمير گندم كامل

مواد لازم
• 450 گرم خمير نان گندم كامل (ميتوانيد از فروشگاههاي نان فانتزي تهيه كنيد)
• 1 پيازچه يا تره فرنگي كوچك
• ¼ يك فلفل دلمه اي متوسط زرد يا سبز
• ½ پيمانه سس گوجه فرنگي مخصوص  آماده يا خانگي (مخلوط سس گوجه فرنگي، ادويه، كمي شكر و آب گوجه فرنگي براي رقيق شدن)
• 1 و نيم پيمانه پنير پيتزاي رنده شده يا مخلوطي از چند پنير مورد علاقه
• انواع سبزيجات، پپروني خرد شده، قارچ تازه و ... به مقدار دلخواه
روش تهيه
1. خمير نان را به شكل دايره اي به قطر 28 سانتيمتر، روي سطحي كه كمي آرد پاشيده ايد باز كنيد. خمير را به قالب  يا پاي (ترجيحا از نوعي كه كف آن جدا ميشود) منتقل كنيد و آن را در كف ظرف و كناره هاي آن فشار دهيد تا به شكل قالب دربيايد. سپس تمام سطح آن را با چنگال سوراخ كنيد تا پف نكند. خمير را به مدت 12 تا 15 دقيقه در فري كه روي حرارت 400 درجه فارنهايت يا 204 درجه سانتيگراد گرم شده قرار دهيد تا طلايي شود.
2. در اين فاصله، پيازچه يا تره فرنگي و فلفل دلمه اي را به شكل نوارهاي باريك ببريد. در يك ماهيتابه متوسط مقدار كمي آب جوش ريخته فلفل و پيازچه را به مدت 2 تا 3 دقيقه در آن ميپزيم تا كمي نرم شود، سپس در آبكش ميريزيم تا آب آن كاملا گرفته شود.
3. روي خمير پخته و داغ را با سس پيتزا ميپوشانيم، پنير را روي آن پخش كرده، پيازچه يا تره فرنگي و فلفلها و همچنين باقي مواد مورد علاقه خود را روي آن قرار ميدهيم.
4. پيتزا را به مدت 10 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه پنير آب شده و  كاما داغ و پخته شود، داخل فر قرار ميدهيم.
5. نكته : "نان اين پيتزا را ميتوان از قبل تهيه كرد و به مدت 24 ساعت در كيسه يا ظرف دربسته و در دماي داخل اتاق نگهداري نمود

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي