طرز تهيه كشك بادنجان

۱۳۸۸/۰۸/۰۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:

بادنجان متوسط 8 عدد

كشك غليظ 2 فنجان

گردوي چرخ كرده يك فنجان

نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري

سير داغ 3 قاشق سوپخوري

گوشت چرخ كرده 150 گرم

روغن به مقدار كافي

زردچوبه يك قاشق چايخوري

پياز رنده شده يك قاشق سوپخوري

نمك و فلفل به قدر لازم

www.beterkoonim.com طرز تهيه كشك بادنجان

طرز تهيه:

بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي كنيم. كمي نمك روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي كنيم . كشك را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه كرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند. پياز را كمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ كرده را با پياز تفت مي دهيم. نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده ، صبر مي كنيم گوشت با يك فنجان آب داغ بپزد و آبش كشيده شود.كشك بادنجان را در ديس كشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يك قاشق سيرداغ و گردوي چرخ كرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق كشك را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و نعناع داغ را هم روي كشك مي ريزيم.

www.beterkoonim.com طرز تهيه كشك بادنجان

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي