طرز تهيه ران مرغ تنوري

۱۳۸۸/۰۸/۰۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

اگر طعم غذاهاي تنوري را دوست داريد، دست به كار شويد. ران مرغ تنوري با سس كمي شيرين خود، غذايي دلچسب براي روزهاي خنك پاييزي است. www.beterkoonim.com طرز تهيه ران مرغ تنوري

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:
• 8 تكه ران مرغ (فقط قسمت پايين ران)
• 4/1 ق.چ. نمك
• 4/1 ق.چ. فلفل سياه
• 2 حبه سير ريز خرد شده يا 1 ق.چ. پوره سير آماده
• 2 ق.چ. روغن
• 4/3 پيمانه سس باربكيو
• 4/1 پيمانه سس گوجه فرنگي
• 4/1 پيمان آب پرتقال يا آب
• 2 ق.س. شكر
• 2 ق.س. شربت قند نسبتا غليظ
• كمي سس فلفل تند (در صورت تمايل)
روش تهيه:
1. پوست مرغ را گرفته و در سيني فر كه با اندكي روغن چرب شده است بچينيد. نمك و فلفل را روي آن پاشيده وبه مدت 25 دقيقه در فر 375با دماي درجه فارنهايت يا 190 درجه سانتيگراد بپزيد.
2. در اين فاصله سس را تهيه كنيد. در يك ماهيتابه متوسط، سير را به مدت 30 ثانيه در روغن زيتون داغ و روي حرارت متوسط بپزيد. سس باربكيو، سس گوجه فرنگي، آب پرتقال، شكر و شربت –و در صورت تمايل سس فلفل تند- را اضافه كرده بهم بزنيد تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.
3. به كمك قلم موي آشپزي يا قاشق، سس را با احتياط روي مرغها بماليد، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنيد. مرغهاي سس زده شده را به مدت 20 تا 25 دقيقه ديگر يا زماني كه كاملا پخته شوند در فر 180 درجه فارنهايت يا 82 درجه سانتيگراد بپزيد.باقيمانده سس را مجددا گرم كنيد و هنگام سرو روي مرغها بدهيد.
4. اين رانهاي تنوري را ميتوانيد با غذاهايي چون برنج ساده، پوره سيب زميني و/يا انواع سبزيجات پخته سرو كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي