طرز تهيه نان نخودچي

۱۳۸۸/۰۸/۰۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازمwww.beterkoonim.com طرز تهيه نان نخودچي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

750 گرم

آرد نخودچي نرم

250 گرم

آرد سفيد

500 گرم

پودر قند

500 گرم

روغن جامد

1 قاشق مرباخوري

هل

( براي تهيه اين شيريني مي توانيد براي بار اول ، يك سوم اين مواد را به كار بريد و زماني كه ظرايف پخت آن را متوجه شديد شيريني را با مقدارهاي داده شده تهيه كنيد. يك سوم مواد يعني 250 گرم آرد نخودچي، 85 گرم آرد سفيد، 170 گرم پودر قند و 170 گرم روغن جامد)

طرز تهيه:

پودر قند و روغن را مخلوط كرده ، مي زنيم تا مايه كاملاً نرم و لطيف شود. آرد سفيد و آرد نخودچي را درمايه مي ريزيم ، هل را اضافه مي كنيم و خوب ورز مي دهيم تا خمير ، نرم و چسبنده شود ، به صورتي كه اگر با دست گلوله اي درست كنيم آن گلوله باز نشود. خمير را در كيسه نايلوني به مدت 1 الي 2 ساعت مي گذاريم بماند ( هر چقدر خمير بيشتر بماند پس از پخت حالت بهتري پيدا مي كند) خميررا به وسيله وردنه روي يك سيني كه قبلا داخل آن را آرد پاشيده ايم به قطر1 سانتي متر پهن مي كنيم و با قالبهاي كوچك و مخصوص شيريني نخودچي ( قالب گل چهارپر) قطعه هاي شيريني را ازخمير جدا كرده ، در سيني فرمي چينيم و در فر به مدت 20 الي 30 دقيقه در حرارت 300 درجه مي پزيم. شيريني ها بايد كمي طلايي شوند. زماني كه شيريني ها را از فر خارج كرديم پس از سرد شدن كامل آنها در ظرف مخصوص مي چينيم. اميدواريم از تهيه و طعم اين شيريني لذت ببريد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي