طرز تهيه خوراك جوجه با پنير

۱۳۸۸/۰۸/۰۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم براي چهار نفر

سينه مرغ بدون پوست: چهار تكه

سوپ مرغ: يك پيمانه

برنج پخته نشده: سه چهارم پيمانه

آب: يك سوم پيمانه

پنير چدار (پنير بدون چربي): يك دوم پيمانه

پودر پياز: يك دوم قاشق سوپخوري

سبزيجات تازه شامل لوبياسبز، هويج، ذرت و فلفل دلمه‌اي: دو پيمانه

نمك و فلفل: به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

ابتدا برنج، سبزيجات و پودر پياز را همراه با سوپ‌مرغ در يك ظرف ريخته و روي آ‌نها را با تكه‌هاي مرغ بپوشانيد. سپس ظرف حاوي مواد را براي مدت 45 دقيقه و در فرحرارت دهيد، آنگاه آن را با پنير تزئين كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي