گوجه فرنگی پخته مفیدتر است

۱۳۸۸/۰۷/۲۹ | برچسب‌ها: , | 0نظرات

مطالعات زیادی نشان داده است که افراد با خوردن مقادیر زیادی گوجه فرنگی کمتر به حملات قلبی و سرطانهای مثل سرطان معده ، ریه ، لوزالمعده ، دهان و گردن مبتلا می شود . گاهی اوقات پختن مواد غذایی باعث کاهش ویتامین ها یا سایر مواد مغذی موجود در آنها می شود ولی در مورد گوجه فرنگی عکس این مطلب صادق است و گوجه فرنگی پخته بهتر از خام آن است . بسیاری از رنگدانه های گیاهی مفید موجود در میوه ها و سبریها ، آنتی اکسیدان ها می باشند که بدن ما برای ترمیم سلول های تخریب شده توسط رادیکال های آزاد به این مواد نیاز دارد . لیکوپن موجود در گوجه فرنگی یک آنتی اکسیدان قوی است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد . همچنین از تشکیل کلسترول اکسیده که در سرخرگ ها پلاکت ایجاد می کند جلوگیری کرده

 

 

 

 

 

 

 

و به این وسیله از حملات قلبی پیشگیری می کند . خواص آنتی اکسیدانی لیکوپن از آفتاب سوختگی نیز جلوگیری می کند . اگر شما گوجه فرنگی را به صورت خام مصرف کنید قسمت اعظم لیکوپن آن به دلیل هضم نشدن از بدن دفع می شود . عمل پختن ، دیواره ی سلولی گوجه فرنگی را شکسته و باعث می شود لیکوپن در دسترس بدن قرار گیرد و بیشتر جذب شود . بهترین منابع دریافت لیکوپن عبارتند از سس گوجه فرنگی ، رب گوجه فرنگی گوجه فرنگی کنسرو شده و گوجه فرنگی پخته . لیکوپن در سایر سبریجات و میوه های رنگ روشن مثل هندوانه و گریپ فروت قرمز نیز وجود دارد . شاید شما از خوردن گوجه فرنگی خام لذت بیشتری ببرید البته گوجه فرنگی خام نیز منبع خوبی ار ویتامین های A ،B، Cفیبر و املاح است و دارای کالری کم و مزه ی خوبی نیز می باشند . اما شما نباید همیشه فقط یک نوع میوه یا سبزی بخورید . توصیه می شود انواع مختلفی از میوه ها وسبریها را بخورید که منابع خوبی از ویتامین ها و املاح هستند و جهت تنظیم اعمال بدن مفید و ضروری می باشند .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي