طرز تهيه سوپ اسپاگتي

۱۳۸۸/۰۸/۰۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

براي تهيه اين اسپاگتي دلچسب، نيازي به پختن رشته ها درآب جوش نيست، كافي است كه پاستا را در سس آبدار و پر ادويه آن بپزيد و آن را در كاسه هاي سوپ خوري سرو كنيد.

www.beterkoonim.com طرز تهيه سوپ اسپاگتي

مواد لازم براي شش نفر:
• 450 گرم گوشت چرخ كرده بدون چربي-ترجيحا گوساله
• 1 عدد پياز متوسط، خرد شده
• 1 عدد فلفل دلمه اي كوچك، خرد شده
• 1 ساقه كرفس خرد شده
• 1 هويج متوسط، خرد شده
• 1 ق.چ. سير ريز خرد شده
• 400 گرم گوجه فرنگي پخته ريز خرد شده و جوشيده (همراه با آب آن)
• 2 و نيم پيمانه آب
• 400 گرم سس اسپاگتي
• 1 ق.س. شكر
• 2/1 ق.چ. ادويه ايتاليايي (تركيبي از اورگانو، ريحان، فلفل قرمز، رزماري و گاهي پودر سير)
• 2/1 ق.چ. نمك
• 4/1 ق.چ. پودر فلفل سياه
• اندكي فلفل قرمز
• 60 گرم اسپاگتي (پاستاي رشته اي) خشك، اسپاگتيها را به قطعات كوچك بشكنيد
روش تهيه:
1. گوشت، پياز، فلفل سبز، كرفس، هويج و سير را در يك قابلمه بزرگ و بر روي حرارت متوسط بپزيد تا سبزيجان نرم شده و گوشت تغيير رنگ دهد. مواد را به طور مرتب بهم بزنيد. سپس چربيهاي اضافه آن را بگيريد.
2. گوجه فرنگيهاي جوشيده را همراه با آب آن به اين مخلوط اضافه كنيد. آب، سس اسپاگتي، شكر، ادويه ايتاليايي، پودر فلفل و فلفل قرمز را نيز به مواد بيافزاييد. مخلوط را به دماي جوش برسانيد. اسپاگتي را اضافه كرده، سپس حرارت را كم كنيد تا مواد به آرامي بجوشند. درب قابلمه را نبنديد و بگذاريد مواد داخل آن به مدت 12 تا 15 دقيقه يا تا زماني كه اسپاگتي نرم و پخه شود، بجوشد. سپس سوپ را در كاسه هاي مورد نظر كشيده و سرو كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي