طرز تهيه كباب مرغ با روغن كنجد و سالاد

۱۳۸۸/۰۸/۰۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

اين كباب مرغ با قطعات آناناس و سس مخصوص آن، داراي طعم ترش وشيرين غذاهاي آسيايي است و سالاد همراه آن، نياز بدن به سبزيجات تر و تازه و فيبر را تامين ميكند.

www.beterkoonim.com طرز تهيه كباب مرغ با روغن كنجد و سالاد

مواد لازم براي 4 نفر:
• 4 نصف سينه مرغ بدون پوست و استخوان (در كل 450 گرم)
• 16 تكه ضخيم آناناس تازه
• 1 فلفل دلمه اي زرد يا نارنجي، خرد شده به قطعات 2.5 سانتيمتري
• 3 ق.س. سركه سفيد
• 2 ق.س. آب
• 1 ق.س. روغن زيتون يا روغن مايع
• 1 ق.س. سس سويا
• 1 ق.چ. روغن كنجد
• 2/1 ق.چ. خردل
• 1 ق.س. رب انار يا سس چيلي
• 2 پيمانه كلم قرمز خرد شده
• 2 پيمانه مخلوط سبزيجات سبز (اسفناج، كاهو، كلم، كرفس)
• 2/1 پيمانه قارچ ورقه شده
روش تهيه
1. هر نصف سينه مرغ را به چهار برش طولي تقسيم كنيد. هر سيخ كباب را با دو باريكه گوشت مرغ، 2 قطعه آناناس و دو تكه فلفل دلمه اي پر كنيد.
2. براي تهيه سس، يك ظرف درب دار مانند شيشه ترشي را انتخاب كرده، سركه، آب، روغن،سس سويا،روغن كنجد و خردل را در آن بريزيد. درب ظرف را بسته و خوب تكان دهيد. 2 قاشق از اين سس را جدا كرده، باقي آن را در يخچال بگذاريد.
3. در يك كاسه كوچك، 2 قاشق سس را با رب انار مخلوط كنيد و با قلم موي آشپزي بر روي كبابها بماليد.
4. كبابها را بر روي منقل ذغالي يا بر روي اجاق خانگي قرار داده و تا زماني كه مرغ از رنگ صورتي خارج شده و بپزد- حدود 10 تا 12 دقيقه- آنها را كباب كنيد. بهتر است كباب را روي آتش مستقيم قرار ندهيد.
5. كلم قرمز و سبزيجات را مخلوط كرده، در چهار ظرف تقسيم كنيد. كبابها و قارچ را روي سبزيجات قرار داده، سس را مجددا خوب تكان داده و روي غذا بدهيد.
نكته: از آنجايي كه سس سويا معمولا شور است، نمك در مواد لازم ذكر نشده است. اگر نمك سس كافي نيست، به ميزان دلخواه به سس اضافه كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي