لازانيا با قارچ

۱۳۸۸/۰۷/۲۰ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:
- خمير لازانيا يك بسته
- پنير پيتزاي رنده شده 100 گرم
- قارچ 300 گرم
- سس گوجه فرنگي تند 3 قاشق غذاخوري
- كره 50 گرم

* طرز تهيه:
1- قارچ را بشوييد و آن را به صورت عمودي برش زده در كره سرخ كنيد.
2- خمير لازانيا را مانند لازانيا با گوشت آماده كنيد. ته قابلمه را چرب كنيد. يك رديف لازانيا روي آن چيده و روي آن را سس گوجه فرنگي تند بماليد و قارچ و پنير پيتزاي رنده شده را روي آن بريزيد. سپس يك رديف ديگر لازانيا روي آن قرار دهيد و مايه قارچ را روي آن بريزيد و به همين ترتيب ادامه دهيد تا خمير لازانيا تمام شود. روي خمير را با قارچ و پنير پيتزاي رنده شده و سس گوجه فرنگي بپوشانيد و كمي آب ته قابلمه بريزيد و آن را دم كنيد يا در فر مانند لازانيا با گوشت طبخ نماييد.
نكته: لازانيا را مي توان به صورت لقمه اي هم تهيه كرد. در اين صورت روي هر خمير را با گوشت يا قارچ بپوشانيد و آن را لوله كرده و در كف قابلمه يا ظرف پيركس بچينيد و آن را طبخ نماييد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي