طرز تهيه سالاد روس

۱۳۸۸/۰۸/۰۳ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com طرز تهيه سالاد روس

مواد لازم

2ليوان

سيب زميني پخته و خرد شده

1 ليوان

نخود سبز پخته

يك دوم ليوان

لبو يا هويج پخته و خرد شده

1 ليوان يا 1 قوطي تن ماهي

كالباس خرد شده يا تن ماهي

يك دوم ليوان

سبزي خرد شده( نعناع، جعفري و ترخون)

يك دوم ليوان

خيارشور

3 تا 4 قاشق غذا خوري

سركه

يك دوم شيشه سس280 گرمي

سس مايونز

به مقدار كافي

نمك و فلفل

طرز تهيه:

سيب زميني پخته را با نخود سبز پخته، لبو يا هويج پخته ( در تابستان بجاي لبو از هويج مي توان استفاده كرد) و كالباس يا تن ماهي بدون روغن مخلوط مي كنيم.سس مايونز را با سركه، نمك، فلفل و سبزيجات خرد شده و خيار شور مخلوط مي كنيم . مواد قبلي را داخل سس ريخته و بهم مي زنيم سالاد را در يك ظرف ريخته و مي توان روي آن را با گوجه فرنگي و خيار شور و كالباس حلقه شده تزئين كرد. لازم به يادآوري است كه مي توان به جاي ترخون ونعناي تازه، از خشك شده آنها استفاده كرد. سيب زميني را هم بدون آب و با ريختن مقداري نمك به ته ظرف مي توان پخت.

نكات تغذيه اي

اين سالاد منبع مناسبي از پروتئين است. اگر از تن ماهي در تهيه آن استفاده شود، به دليل موجود بودن چربي غير اشباع امگا 3 در تن ماهي، براي، پيشگيري از بيماريهاي قلبي بسيار مفيد است همچنين به دليل رنگ متنوع مواد تشكيل دهنده سالاد و تهيه آن بصورت سرد، براي كودكان غذايي جذاب و خوشايند خواهد بود.

اين سالاد داراي 2160 كالري انرژي مي باشد. اگر 6 نفر آن را ميل كنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژي 360 كالري مي باشد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي