طرز تهيه خوراك ماهي ادويه‌دار

۱۳۸۸/۰۸/۰۳ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم براي 4 نفر:

- 4 عدد فيله ماهي (هر كدام از تكه‌ها حدود 175 گرم باشد)

- يك قاشق چاي‌خوري ادويه مخلوط

- 4 قاشق چاي‌خوري آرد ذرت

- 3 قاشق سوپ‌خوري روغن مايع

- 4 عدد پيازچه (ريش ريش شود)

- يك قاشق چاي‌خوري زنجبيل تازه (رنده شده)

- 150 گرم قارچ خرد شده

- 115 گرم كنسرو ذرت درسته (حلقه حلقه شود)

- 2 قاشق سوپ‌خوري سويا سس

- 3 قاشق سوپ‌خوري آب سيب

- يك قاشق چاي‌خوري شكر

طرز تهيه:

1 – اگر از ماهي درشت استفاده كرده‌ايد، فيله‌هاي آن را به 2 يا 3 قسمت ببريد. سپس آرد ذرت و ادويه را در كاسه بلوري بزرگي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. حالا تكه‌هاي ماهي را داخل كاسه بريزيد و خوب با مخلوط آردي آغشته كنيد.

2 – روغن را در تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود. سپس خلال‌ پيازچه، زنجبيل رنده شده، قارچ و ذرت حلقه حلقه شده را در روغن بريزيد و به مدت 2 دقيقه حرارت دهيد تا مواد، تفت داده شوند.

حالا تكه‌هاي ماهي را كه به آرد آغشته شده، به اين مواد اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. پس از اينكه يك طرف ماهي تفت داده شد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.

3 – سويا سس، آب سيب و شكر را با هم مخلوط كرده و به تكه هاي ماهي داخل تابه اضافه كنيد و به مدت 2 الي 3 دقيقه، حرارت دهيد. حالا غذا را بچشيد و اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل بود، به آن بيفزاييد.

نكته:

با توجه به اينكه سويا سس شور است، نمك را از ابتدا اضافه نكنيد.

اين خوراك ماهي را مي توانيد به همراه سبزيجات پخته يا مخلوطي از جوانه‌هاي سبز سرو كنيد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي