طرز تهیه املت هندی

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:
پياز رنده شده=1 عدد بزرگ
فلفل سبز رنده شده=1 عدد
برگهاي گشنيز تازه خرد شده=بمقدار لازم
تخم مرغ=4 عدد متوسط
نمك=1 قاشق چايخوري
روغن=2 قاشق غذاخوري

www.beterkoonim.com  طرز تهيه املت هندي

طرز تهيه:
1. پياز،فلفل سبز و گشنيز را در كاسه بزرگي مي ريزيم و بهم مي زنيم.
2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه اي مي ريزيم و با همزن خوب هم مي زنيم.
3. مخلوط پياز را به تخم مرغ ها اضافه مي كنيم و خوب با هم مخلوط مي كنيم.
4. نمك را به آن اضافه كرده و هم مي زنيم.
5. 1 قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه بزرگي داغ مي كنيم. يك قاشق بزرگ از مايه برمي داريم و در ماهيتابه مي ريزيم.
6. املت را با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. يك بار برمي گردانيم و با يك قاشق صاف روي ان را كمي فشار مي دهيم تا مطمئن شويم كه تخم مرغ پخته شده است. تا وقتي كه املت طلايي رنگ شود.
7. بقيه مواد را به همين طريق مي پزيم. املت ها را كنار مي گذاريم و گرم نگه مي داريم تا وقتيكه بقيه مواد بهمين طريق تمام شود.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي