طرز تهیه شیرازی پلو

۱۳۸۸/۰۸/۰۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم‌:
برنج‌:1 كيلوگرم‌
مرغ‌:1 عدد حاوي‌ 15 كيلوگرم‌ يا گوشت‌ بره
‌ 1 كيلوگرم‌www.beterkoonim.com  طرز تهيه شيرازي پلوwww.beterkoonim.com  طرز تهيه شيرازي پلو
روغن‌ مايع‌:2 ليوان‌
ماست‌:1 ليوان‌
زرده‌ تخم‌ مرغ‌:5 عدد
زعفران‌ ساييده‌:1 قاشق‌ مرباخوري‌
زرشك‌ پلويي‌:100 گرم‌

 

 

شكر:2 قاشق‌ غذاخوري‌
خلال‌ پسته‌:100 گرم‌
خلال‌ بادام‌:100 گرم‌
بادنجان‌ دلمه‌اي‌:3 عدد حلقه‌ شده‌ و سرخ‌ شده‌
طرز تهيه‌:
برنج‌ را همانند ته‌چين‌ آماده‌ مي‌كنيم‌، سپس‌ دو سوم‌ برنج‌ را در مخلوط ماست‌، روغن‌ مايع‌، زعفران‌ و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ ريخته‌، مخلوط مي‌كنيم‌ و مخلوط را در ظرف‌ دلخواهي‌ كه‌ كف‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ايم‌، مي‌ريزيم‌ و يك‌ رديف‌ بادنجان‌ مي‌چينيم‌.روي‌ آن‌ را يك‌ رديف‌ خلال‌ بادام‌، پسته‌ و زرشك‌ مي‌پاشيم‌، سپس‌ گوشت‌ مرغ‌ را قرار داده‌، بقيه‌ برنج‌ را كه‌ به‌ صورت‌ ساده‌ است‌ روي‌ آن‌ مي‌ريزيم‌.از مابقي‌ مايه‌ دور تا دور ظرف‌ مي‌ريزيم‌ تا اطراف‌ برنج‌ آغشته‌ به‌ مواد شود، بعد روي‌ ظرف‌ را فويل‌ مي‌كشيم‌ و در طبقه‌ اول‌ با حرارت‌ 350 درجه‌ به‌ مدت‌ 1 تا 15 ساعت‌ مي‌پزيم‌ و پس‌ از طلايي‌ شدن‌ ته‌ برنج‌، آن‌ را از فر خارج‌ كرده‌ و به‌ روي‌ يك‌ سيني‌ دلخواه‌ برمي‌گردانيم‌، روي‌ آن‌ را مي‌توانيم‌ با خلال‌ بادام‌، پسته‌ و زرشك‌ نيز تزئين‌ كنيم‌

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي