طرز تهيه شيريني لطيفه

۱۳۸۸/۰۸/۰۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

يك شيريني شيك و راحت

www.beterkoonim.com طرز تهيه شيريني لطيفه

مواد لازم

3عدد

تخم مرغ

75گرم

شكر

100گرم

آرد

يك قاشق مرباخوري

بيكينگ پودر

150 گرم

خامه

75 گرم

پودر قند

نصف قاشق چايخوري

وانيل

طرز تهيه:

زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده، زرده را خوب با همزن برقي مي زنيم تا ليموئي رنگ وسفت شود ، سپس شكر را اضافه كرده با همزن كاملاً مي زنيم .سفيده ها را درظرف ديگري با همزن كاملاً مي زنيم تا كاملاً سفيد و سفت شود واز ظرف نريزد. آرد و بكينگ پودر و وانيل را با هم الك كرده به مخلوط زرده و شكر زده، اضافه مي كنيم و با هم زن دستي به آرامي مخلوط مي كنيم. در انتها سفيده را اضافه كرده و با حركات دوراني همزن دستي مايه را در يك جهت مخلوط مي كنيم. مايه حاصله را درقيف ريخته روي سيني فر كاغذ روغني مي گذاريم و مايع را به شكل دايره هايي ، با فاصله روي سيني مي ريزيم. روي شيريني ها پودر شكر مي پاشيم و آنها را در فر 350 درجه بمدت 10 دقيقه مي پزيم. پس از پخت مي گذاريم كاملاً سرد شوند، آنها را از كاغذ جدا كرده و در بين هر 2 تا ، 2 قاشق سوپخوري خامه زده شده با هم زن قرار مي دهيم. اكنون لطيفه شما حاضر است.

نكات تغذيه اي:

اگر با اين مواد 15 عدد شيريني لطيفه تهيه كنيد در صورتي كه 2 قاشق غذا خوري خامه درون آن موجود باشد، هر شيريني داراي 80 كالري انرژي است.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي