هویج تفت داده مفیدتر از هویج خام

۱۳۸۸/۰۸/۰۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

توصیه همه متخصصان تغذیه، مصرف میوه و سبزیجات تازه به صورت روزانه است؛ چرا که این مواد سرشار از ویتامین ‌ها ، املاح و مواد مورد نیاز بدن هستند. هویج نیز از جمله میوه‌هایی است که مصرف آن به افراد توصیه می‌شود.
هدف اصلی از مصرف سبزی‌ها، استفاده از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در آنهاست که در بیشتر موارد توصیه می‌شود سبزیجات به‌صورت خام یا آب‌پز مصرف شود.
این در حالی است که هویج هم به صورت خام و هم تفت داده شده مفید بوده و نیازهایی از ویتامین و املاح بدن را تامین می‌کند.
هویج به صورت خام دارای ویتامین A و بتاکاروتن بوده که علاوه بر تامین ویتامین A در بدن، بتاکاروتن آن خود‌به‌خود در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی موثر است.
همچنین اگر هویج کمی تفت داده شود و در واقع همراه با چربی باشد میزان جذب آن بیشتر می‌شود؛ چرا که ویتامین A از جمله ویتامین‌های محلول در چربی است و به علاوه ضریب جذب کاروتن‌ها به خصوص بتاکاروتن موجود در هویج که پیش‌ساز ویتامین A است در صورت تفت دادن و همراه‌شدن آن با چربی تا 3 برابر افزایش می‌یابد.
اگر تفت دادن هویج به سرخ کردن آن تبدیل شود و چربی همراه با آن زیاد باشد خود مشکل‌ساز بوده و خطرناک است

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي