طرز تهيه مسقطي

۱۳۸۸/۰۸/۰۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

 


www.beterkoonim.com طرز تهيه مسقطي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:

150 گرم

نشاسته

300 گرم

شكر

100 گرم

كره

يك دوم فنجان

گلاب

3 فنجان

آب

مقداري

پودر پسته

يك دوم فنجان

بادام بو داده خرد شده

طرز تهيه:

نشاسته را در يك ليوان آب سرد خيس مي كنيم پس از چند دقيقه آب روي نشاسته را خالي مي كنيم( بدينوسيله ترشي نشاسته گرفته خواهد شد) سپس 2 ليوان آب مجدداً به نشاسته اضافه نموده و روي آتش مي گذاريم مرتب بهم مي زنيم تا بجوشد وغليظ شود. شكر و گلاب را داخل نشاسته ريخته، كره را تكه تكه كرده و به مايه مسقطي اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم تا كاملاً پخته و غليظ شود. در آخر كار، اگربخواهيم هم مي توان بادام بو داده را اضافه كرد و هم مي توان مقداري آب انار اضافه كرد . اگر با آب انار ترش شد مقداري شكر اضافه مي كنيم.

مسقطي را در ظرف مناسبي ريخته و روي آن را با پودر پسته تزئين مي كنيم همچنين مي توان مسقطي را بصورت تكه هاي كوچكي بريد و جدا كرد.

نكات تغذيه اي

اين شيريني در كل داراي 3350 كالري انرژي مي باشد.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي