نحوه شست‌و‌شوی صحیح سبزیجات چگونه است؟

۱۳۸۸/۰۷/۳۰ | برچسب‌ها: | 0نظرات

سبزیجات علی رغم فواید بسیار، دارای انگل ها و میکروب های خطرناک بیماری زا هستند و در صورت کوتاهی در شستن ‌صحیح، آلودگی روی آنها عوارض جبران ناپذیری را به وجود می آورد.
‌ یک‌ ‌متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه پرورش سبزیجات بعضا با آب‌های آلوده و آب ‌چاه انجام می‌شود و همچنین به علت تماس با خاک و گل و لای، دارای انواع میکروب‌ها و انگل‌های آلوده کننده از جمله ‌<سالمونلا> هستند که برای انسان بسیار خطرناک می‌باشند- البته سبزیجات منابع غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها هستند- ‌بنابراین آگاهی از روش صحیح شستن آنها اهمیت به‌سزایی در سلامتی دارد. ‌وی در ادامه افزود: بهترین روش شستن سبزیجات، ابتدا قرار دادن آنها به مدت ۵ دقیقه در محلولی حاوی چند قطره مایع ‌ظرفشویی و یا مواد ضدعفونی کننده است تا تخم انگل‌های چسبیده به سبزیجات لغزنده شوند و سپس با انجام چندین بار ‌آبکشی، آلودگی سطح سبزی پاک و بعد مصرف شود.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي