خبر فوری: عدم ثبت نام حج تا ۱۷ سال آینده !

۱۳۸۹/۰۷/۱۱ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://hamvatansalam.com/images/news/makke2b.jpg

«تا ۱۷ سال هیچ ثبت نامی برای حج تمتع انجام نمی‌شود.» رئیس سازمان حج و زیارت نه‌تنها با اعلام این خبر بسیاری از برنامه‌های کسانی را که می‌خواستند برای سال‌های آتی اقدام به ثبت‌نام برای رفتن به این سفر مقدس کنند، را به‌هم زد حتی شهروندان سالخورده امید شان را برای رفتن به خانه خدا از دست دادند.
لیالی دلیل توقف ثبت نام را این مسئله عنوان کرد که یک میلیون و ۷۰۰ هزار فیش برای حج تمتع واریز شده است به همین دلیل برای ۱۷ سال، زائر حج وجود دارد و دیگر ثبت نام انجام نمی‌شود. او در این باره توضیح داد که اگر سالانه ۱۰۰ هزار زائر به حج اعزام کنیم، آخرین گروه ۱۷ سال دیگر اعزام خواهند شد و منطقی نیست که افراد بیشتری را در نوبت قرار دهیم.
اگرچه با اعلام این خبر بخشی از مردم جا مانده از حج نگران شدند اما یقینا دولت و شرکت‌های عربستانی از شنیدن این خبر خوشحال خواهند شد چراکه آنها مطمئن هستند با توجه به انتظار چندین ساله ثبت نام کنندگان، دولت ایران تحت هر شرایطی مجبور است اقدام به اعزام زائران به حج کند و این فرصتی است برای دولت عربستان که هزینه‌های خود را افزایش و خدمات ارزانتری به حاجیان بدهد.
همچنین یکی دیگر از عوارض عدم ثبت‌نام تا ۱۷سال آینده ایجاد بازار سیاه خرید و فروش فیش حج است البته رئیس سازمان حج و زیارت می‌گوید هرگونه نقل‌وانتقال فیش‌ها هم کلاهبرداری به شمار می‌رود. این نقل و انتقال‌ها در حالی با برخورد شدید سازمان حج و زیارت رو به رو می‌شود که دیگر این سازمان برنامه‌ای برای ثبت نام جدید حج تمتع ندارد و این مسئله باعث می‌شود نقل و انتقال‌ها به شدت افزایش پیدا کند.
رئیس سازمان حج و زیارت درباره بحث انتقال فیش هم توضیح داد: بر اساس تصمیم سازمان حج و زیارت امسال از انتقال فیش حج به غیرمنسوبان جلوگیری شد و این تصمیم سازمان حج و زیارت باعث شد که دست دلال‌ها و واسطه‌ها در زمینه انتقال فیش حج کوتاه شود. او می‌گوید معمولا با فرا رسیدن موسم حج سودجویان و دلالان از فضا استفاده می‌کنند و به فروش فیش حج می‌پردازند که با اقدامات سازمان حج و زیارت این اقدام کاهش یافته است و امیدواریم امسال شاهد کمترین نقل و انتقال، بزهکاری و تخلف در این حوزه باشیم. هرچند که مشاهدات میدانی بسیاری از ایرانی‌ها نشان می‌دهد که نقل و انتقال در حوزه فیش حج به آسانی اتفاق می‌افتد. لیالی دراین باره توضیح داد: سازمان حج و زیارت نقل و انتقال فیش حج را ممنوع اعلام کرده است و اگر کسی اقدام به این کار می‌کند در واقع عمل خلاف قانون مرتکب می‌شود و سازمان حج و زیارت وظیفه داشته از طریق رسانه‌ها اعلام کند این نقل و انتقال خلاف قانون است حال اگر هنوز هم عده‌ای به خرید و فروش فیش‌های حج می‌پردازند مسئولیت آن با سازمان حج و زیارت نیست و دستگاه‌های قضایی، نظامی و انتظامی باید با چنین اقداماتی مبارزه کنند و کسانی هم که در خارج سازمان فیش حج معامله می‌کنند در واقع کلاهبردار هستند.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي