روش درست کردن آنچیلادا ( غذای اصیل مکزیکی )

۱۳۸۹/۰۷/۰۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://images.media-allrecipes.com/site/allrecipes/area/community/userphoto/big/245749.jpg

نیم کیلو گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله
wink پیاز یکعدد رنده شده
wink فلفل سبز دلمه ای نصف پیمانه خرد شده
wink یک قاشق چایخوری شکر
wink سیر رنده شده دو حبه
wink پودر زیره سبز یک قاشق چ
wink پودر فلفل قرمز تند کمی
wink گوجه فرنگی خرد شده 4 عدد

دستور پخت
  • گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز تفت بدین و بعد سیر و ادویه جات و فلفل رو اضافه کنین . پس از اینکه گوشت سرخ شد گوجه فرنگی ها رو اضافه کنین تا وقتی که نرم بشن . حالا در طرفی جداگانه پنیر خامه ای و خامه و پودر فلفل رو مخلوط کنین و کنار بذارین . جداگانه گوجه فرنگی ها رو با سس گوجه فرنگی مخلوط کنین و داخل ظرف مخصوصی که قراره داخل فر گذاشته بشه بریزین .
    تورتیلا ها رو با مقداری از محلوط گوشت و خامه پر کنین و رول کنین . داخل طرف مخصوص بذارین . باقی مخلوط گوجه فرنگی و خامه رو روی نان های تورتیلا بریزین . پنیر چدار را روی همه مواد بپاشین و در فر داغ قرار بدین و حرارت رو روی 350 درجه تنظیم کنین و مدت بیست الی 25 دقیقه بذارین تا پنیرها آب بشن و مواد بپزن

    بقیه مواد:

    wink پنیر خامه ای 150 گرم
    wink خامه یک چهارم پیمانه
    wink فلفل سبز خرد شده یک چهارم پیمانه
    wink سس گوجه فرنگی تند ( سالسا )یک پیمانه
    wink نان تورتیلا 8 ورق ( نوعی نان گرد و نازک )
    wink پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه
نکات مربوط به آنچیلادا ( مکزیکی )

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي