طرز تهیه تارت میوه ی فصل

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم (براي 20 عدد) :

كره ي پاستوريزه يا روغن
نصف پيمانه (75 گرم)

پودر قند
يك سوم پيمانه (45 گرم)

تخم مرغ
1 عدد

وانيل
يك چهارم قاشق چاي خوري

آرد سفيد گندم
5/2پيمانه (250 گرم)

پودر كاكائو
يك قاشق سوپ خوري

خامه ي فرم گرفته
5/1 پيمانه (300 گرم)

ميوه ي فصل
مقداري

پودر ژله ي آماده
نصف بسته

روش تهيه :

كره را با پودر قند طوري بزنيد كه كرم رنگ شود.

سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد. مواد را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و لطيف شود.

در آخر آرد و پودر كاكائو را اضافه نماييد، تا حدي كه خمير به دست نچسبد.

سپس از خمير گلوله هاي كوچكي برداريد و در قالب تارت باز كنيد و داخل آن ها را چنگال بزنيد.

سپس قالب ها را در سيني بچينيد و در طبقه ي وسط فر كه از قبل با حرارت 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا تارت ها پخته شوند.

www.beterkoonim.com طرز تهيه تارت ميوه ي فصل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پس از پخت، تارت ها را از فر خارج كنيد و بگذاريد خنك شود.

سپس مقداري از خامه ي فرم گرفته را داخل تارت ها بريزيد و با ميوه ي فصل ( سيب ، كيوي ، انگور و ... ) تزيين كنيد.

ژله ي آماده را درست كرده و در يخچال قرار دهيد تا كمي ببندد و از حالت روان خارج شود.

ژله را روي ميوه ي تارت بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله ببندد.

سپس سرو نماييد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي