طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم:


www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني

1- شكر سفيد 2 پيمانه.
www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
2- آب 2 پيمانه.

www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
3-گلاب 4/1 پيمانه.
www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
نودل برنج چيني 100 گرم

طرز تهيه:

www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
شكر را در اب بكمك حرارت حل كرده وپس از سرد شدن كامل گلاب را به ان
اضافه وبا ظرف فلزي بمدت 4 الي 5 ساعت داخل فريزر قرار دهيد.
www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
نودل برنج را خورد كرده بمدت 15 دقيقه در اب جوش با حرارت ملايم بجوشانيد.
*نودل اماده شده را داخل صافي ريخته و اب سرد رويش ريخته و سپس كناري ميگذاريم
www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
پس از بسته شدن اب شكر(4 الي 5 ساعت) با نودل اماده مخلوط وبا اب ليمواماده سرو ميباشد
www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
براي نگهداري طولاني, مي توان در ظروف كوچكتر داخل فريزر گذاشت و نيم ساعت قبل ازمصرف خارج وپس از بازشدن به ان آب ليمو اضافه وميل كرد.
www.beterkoonim.com طرز تهيه فالوده با نودل برنج چيني
نودل برنج چيني

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي