طرز تهیه فروماژ پرتقال

۱۳۸۸/۰۸/۰۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

زرده ي تخم مرغ
4 عدد

شكر
1 و يك چهارم پيمانه (200 گرم)

وانيل
يك چهارم قاشق چاي خوري

آب پرتقال
5/2 پيمانه (380 گرم)

خامه ي پاستوريزه
1 پيمانه (200 گرم)

ورق ژلاتين ضخيم
4 ورق

رنده ي پوست پرتقال
نصف قاشق چاي خوري

روش تهيه :

زرده ي تخم مرغ، شكر و وانيل را با همزن بزنيد تا كرم رنگ و غليظ شود.

ورق ژلاتين را در آب سرد نرم كرده و در يك دوم پيمانه آب جوش حل كنيد.

زرده ي مخلوط شده با وانيل و شكر را با آب پرتقال مخلوط كنيد.

سپس ژلاتين حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنيد و هم بزنيد.

در اين مرحله رنده ي پوست پرتقال و خامه را اضافه كنيد.

مايه ي كاملاً صاف و يكدست (اگر ناصاف بود از صافي رد كنيد) را در ظرف مخصوص دسر بريزيد و در يخچال قرار دهيد.

پس از 4-3 ساعت كه كرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانيد.

نكته :

به جاي ورق ژلاتين مي توانيد از چهار قاشق مرباخوري پودر ژلاتين استفاده كنيد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي