آموزش درست کردن بیف استروگانف

۱۳۸۹/۰۴/۱۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://www.taste.com.au/images/recipes/sfi/2006/09/7338.jpg
بیف استروگانف
مواد لازم :
گوشت فیله گوساله بدون چربی       500 گرم
سیب زمینی       300 گرم
روغن ذرت برای سرخ كردن      مقداری
قارچ      200 گرم
كره      50 گرم
پیاز سرخ شده      4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل      به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز         1 عدد
سس گوشت        1 پیمانه
 طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به صورت قطعات یكدست به طول سه سانتی متر و به ضخامت یك سانتی متر برش می دهیم . سیب زمینی را به صورت خلالهای نازك برش داده و در روغن داغ فراوان سرخ می كنیم . قارچ را نیز پس از شستن خرد نموده و در كره تف می دهیم , سپس پیاز سرخ شده را در ظرف مناسبی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه می كنیم . توجه داشته باشیم كه حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیندازد, گوشت را كه تف دادیم , نمك و فلفل را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه كرده , مجدداً تف می دهیم . مواد را با هم مخلوط می كنیم و سس گوشت را اضافه كرده و بمدت پنج دقیقه روی حرارت قرار می دهیم . كاهو را در دیس چیده مواد را روی آن می ریزیم و در اطراف آن سیب زمینی سرخ شده قرار می دهیم و یك عدد گل از فلفل كبابی مطابق دستور كتاب آرایش سبزیجات تهیه نموده و وسط آن قرار می دهیم . بیف را به طریقه دیگری نیز می توان تهیه كرد؛ بطوری كه دو پیمانه سس سفید به همراه سس گوشت به بیف اضافه می كنیم .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي