آموزش درست کردن سوسیس و کالباس در منزل ( کاملا بهداشتی و مطمئن)
۱۳۸۹/۰۳/۰۹ | برچسبها: آشپزی | 0نظرات
دستور 1:
مواد لازم :
گوشت مرغ بدون استخوان : 1 کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
سیر : 3 حبه
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
آرد : 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : 5/0 قاشق مربا خوری
نمک : 1 قاشق مربا خوری
دارچین : یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک پنجم قاشق مربا خوری
هل : 5/0 قاشق مربا خوری
میخک : اندازه ی یک عدس
جوز هندی : اندازه ی 2 عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از 5/0 قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
گوشت مرغ را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم . آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم ، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم . روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید . فویل آلومینیم به عرض 60 سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم . « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد . »
دستور شماره 2:
شیر خشك ( قنادی) 1 پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
یخ حدودا 2 پیمانه
سینه مرغ خام بزرگ 1 عدد
نمك فلفل پودر خردل زنجفیل كمی
قارچ برش داده شده و پسته به میزان دلخواه
سیر به میزان دلخواه
سینه مرغ را با میكسر خوب له میكنیم. آرد و پودر شیر را اضافه میكنیم خوب با دست ورز میدیم تا یكنواخت بشه. ادویه های مورد نظر رو اضافه میكنیم و خوب ورز میدیم. یخ خرد شده را اضافه كرده و مخلوط میكنیم . نیازی نیست كه یخ دوب شود. قارچ خام برش داده شده و مغز پسته رو اضافه كرده مخلوط میكنیم. . خمیر آماده شده را درون كیسه پارچه ای كه دوختیم میریزیم. كیسه مورد نظر باریك و بلند است و قطر و طول كالباس را تعیین میكند. بهتره كه قطر كیسه حدود 5 سانت باشه. دو انتهای كیسه را محكم میكنیم به طوری كه خمیر كاملا درون كیسه متراكم و فشرده باشد. . كیسه حاوی خمیر كالباس رو یه مدت 10 دقیقه درون آب در حال جوش قرار میدیم. و سپس از روی حرارت بر میداریم و صبر میكنیم خنك شود سپس كیسه را به مدات 1 شب در فریزر قرار میدیم و بعد 1 شب هم در یخچال قرار میدیم . كالباس آماده برای برش زدن است
دستور شماره 3:
امروز من هم طرز تهیه ی یك نوع كالباس خانگی رو می گذارم كه می تونین با گوشت قرمز و یا مرغ اون رو درست كنید. این گوشت به صورت چرخ شده استفاده می شه و خوب مثل نوع کارخانه یی اون از احشاء حیوانات، گوشت حیوانات پیر یا بعضا بیمار، زایده های گوشتی، پیه و غیره درش استفاده نمی شه. ضمن این که مواد نگهدارنده هم نداره بنابراین سرطان زا هم نیست. تمیز و خانگی هست و حداقلش اینه که می دونیم در اون گوشت خالص به کار رفته.
این دستور رو من از یكی از دوستانم گرفتم..... تذكری كه ایشون برای این دستور داده بود این بود كه به خصوص در زمینه ی ادویه ها خودمون رو در بند دستور نباید بكنیم و باید اون طور كه خودمون دوست داریم ادویه ها رو كم و زیاد كنیم. حتی عقیده داشت اگر ادویه یی رو در منزل نداشتیم می تونیم به راحتی از دستور حذفش كنیم!!!!!!!!!
این غذا بسیاز كامل و غنی هست و من فکر نمی کنم هیچ پدر و مادری، کوچولو ها رو از لذت خوردن چنین غذای سالم و پر انرژی یی محروم کنه.
یك توضیح كوچولوی دیگه هم بدم و بعد برم سراغ دستور این غذا و اون این كه برای درست كردن كالباس، دستگاه خاصی مورد نیاز هست كه این طور هم كه شنیدم هم حجم بزرگی داره و هم گران قیمت هست. من توی این دستور از ماشین تهیه ی كالباس استفاده نمی كنم چون دلم می خواد تا جایی كه ممكنه دستورهایی كه براتون می گذارم ساده باشه و همه بتونن به راحتی اون رو درست كنند. پس كیفیت كالباس خانگی ما به لحاظ بصری شاید به پای فرم كارخانه یی اون نرسه.
مواد لازم:
فیله ی مرغ یا گوشت گوساله ی مخلوط با گوشت گوسفند: 1 كیلو
سیر: 5 حبه (به جای سیر می تونین از پودر سیر به همراه پودر پیاز هم استفاده كنید)
آرد: پایه ی مصرف 3 قاشق غذاخوری هست اما اگر خمیر كالباس بیش از حد شل بود می تونیم تا 6 قاشق هم اون رو افزایش بدیم
زرده ی تخم مرغ: 3 عدد
یخ: 6 تكه
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
تخم كرفس: 2/1 قاشق چای خوری
شیر خشك: كه طبق دستور بهتره از شیر خشك نیدو محصول كارخانه ی نستله باشه:1 فنجان
فلفل سیاه : نصف قاشق مربا خوری
نمک : 2 قاشق مربا خوری كه طبق ذائقه می تونه كم و زیاد بشه
دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری
زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری
هل : نصف قاشق مربا خوری
میخک : نوك قاشق مرباخوری
جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخك (البته من خودم جوز رو خیلی زیاد استفاده می كنم چون طعمش رو در كالباس خیلی دوست دارم)
آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری
اسانس دود مایع: نصف قاشق غذاخوری كه اگر هم نبود اشكالی نداره و این تنها به طعم بهترش كمك می كنه.
روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری
كیسه یخ در اندازه ی متوسط برای تقریبا 30 دانه ی یخ
دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه، و زعفران: به میزانی كه دوست دارید
پسته ی تازه كه با مقاطع دایره یی برشش می دیم و یا اگر پسته ی تازه در دسترس نبود از خلال پسته كه حدود 5 دقیقه در آب قرار داده شده استفاده می كنیم: مقداری كه دوست دارید
قارچ: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
گوشت ها رو همراه سیر و جعفری خرد شده، 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشك مون 2 بار الك می كنیم و به مرغ یا گوشت اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو كه دوست داریم مجدد اضافه می كنیم. بعد تخم مرغ رو به مواد اضافه می كنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 5 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تكه های یخ مون رو با فاصله اضافه می كنیم. سپس روغن مایع رو اضافه می كنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می كنیم و با دست كمی ورز می دیم تا كل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ خرد شده رو هم اضافه می كنیم........سپس همه ی مواد رو روی فویل آلومینیومی می ریزیم و دو سر فویل رو مثل شوكولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت 45 دقیقه موادمون رو بخار پز می كنیم. بعد از این مدت بلافاصله دور مواد مون رو در حالیكه هنوز از داخل فویل بیرون نیاوردیم، كیسه ی یخ می پیچیم و بعد از خنك شدن در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.
البته من خودم یك نوع دیگه كالباس درست كردم كه از نوع اول به مراتب كارمندی تر هست..... من یك بسته گوشت چرخ كرده رو ( من همیشه گوشت رو به اندازه ی غذای دو نفر داخل كیسه می ریزم و فریز می كنم بنابراین وزنش نكردم) یك بار كه تقریبا عجله داشتم به همراه آویشن و جوز و سیر و نمك و قدری فلفل سیاه به اضافه ی مغز پسته همه رو با هم مخلوط كردم....... مواد رو می چشیدم و وقتی مطابق ذائقه مون شد اون ها رو داخل كیسه ی پلاستیكی ریختم و به صورت استوانه بستمش..... كیسه رو باز داخل چند كیسه ی دیگه گذاشتم و داخل آب جوش گذاشتم 1 ساعت موند..... بعد داخل یخچال و همین كه سرد شد سروش كردیم...... قیافه اش درست شبیه رولت گوشت بود ولی طعمش به شهادت خانواده و صدالبته خودم، عالی بود.....داخل ساندویچ به همراه كاهو و قدری مایونز و گوجه فرنگ و خیارشور واقعا خوشمزه می شه و خیلی هم سالمه!!!!!!
مطالب مشابه مورد علاقه شما درباره آشپزی
این مطلب در ساعت۳:۰۰ قبلازظهر
و در دسته
آشپزی
ارسال شده است.شما می توانید تمام نظرات این پست را از طریق خروجی
RSS 2.0.
آن دنبال کنید.
شما می توانید برای این نوشته نظری ارسال کنید,
یا در سایت خود به آن لینک بدهید .
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
مطالب قبلي
-
»
2010
(8409)
-
»
مهٔ
(662)
- برنامه کامل پخش و برگزاری بازى هاى جام جهانى ۲۰۱۰ ...
- فال فردا 11 خرداد 89
- دکوراسیون جدید اتاق نشیمن 2010
- دانلود نرم افزار کاملترین تعبیر خواب در ایران برای...
- موزیک ویدئو بسیار زیبا از "ابی" با نام "خالی"
- تمدید ارسال اطلاعات اقتصادی خانوار
- دانلود موزیک ویدئوی جدید و زیبای شهاب.... تیام به ...
- دانلود صحبت های جالبی و شنیدنی داریوش در مورد آلبو...
- دانلود ریمیکس آخه دل من از میکائیل عزیزی
- دانلود فول آلبوم و آهنگهای ستار
- داستان و عکسهای فیلم جدید هدیه تهرانی و نگار جواهریان
- حکایتی از مدارای پیامبر
- دانلود رایگان نرم افزار جدید و کاربردی پیدا کردن ش...
- دانلود تقویم سال 89 سیاوش قمیشی با کیفیت بالا
- دگرگون کردن ظاهر دستکاپ ویندوز با استفاده ازنرم اف...
- معرفی انواع مدلهای مو مخصوص دختران
- یک دختر لبنانی دوش یزه سال 2010 امریکا...
- عکسهای تغییر چهره باور نکردنی بازیگری که زمانی دو...
- جدیدترین عکسهای آنجلینا جولی و دخترش سیلوه که دیرو...
- داستان کوتاه و تاثیر گذار هدیه
- عکس متفاوت رضا صادقی
- انتقاد شدید شهرام شب پره از بنیامین
- ژورنال لباس مجلسی فقط سپید (سری یازدهم)
- عکس های زیبا از اعماق اقیانوس ها و دریاها
- کشف راز طب سوزنی
- آهنگ جدید و زیبای حمید رشیدی به نام نفس
- نرخ امروز طلا سکه ارز در بازار تهران10 خرداد 89
- دانلود مجانی فیلم هر شب تنهایی
- جدیدترین مصاحبه با علی پهلوان به بهانه خبرهای حاشی...
- آهنگ جدید فوق العاده شاد Dha و Senator با همراهی ...
- دانلود ارتباط تلفني زنده جالب از برنامه روبه فردا
- دانلود رایگان بازی جدید و جالب FaceBreaker برای مو...
- افتتاح ایمیل ایرانی
- ساده ترین روش برای ساخت جعبه کادو
- سریالهای «در مسیر زایندهرود»...
- آهنگ جدید و زیبای آقاسی به نام تورو با غریبه دیدم
- رمیکس جدید و بسیار زیبای آهنگ ویاه با صدای عمرو///...
- جدیدترین عکسهای هیلا///ری دا////////ف
- فوائد درمانی توت فرنگی
- عکس های زیبایی از حمله حیوانات به انسان
- سرعت اینترنت ایران پایینتر از عراق
- فال فردا 10 خرداد 89
- ایران قهرمان فوتسال آسیا شد
- 4 نشانه که مردان دروغ می گویند
- آهنگ جدید و زیبای سارنگ به نام ع ش ق م دلمو نشکن
- آمار نهمين دوره ليگ برتر فوتبال
- کمین زیبای یک گربه برای یک گنجشک
- نرم افزار فوق العاده دریافت بدون اجازه ی فایل ها ا...
- عکس های جدید و ناز از کودکان(سری نهم)
- دانلود مجانی جدیدترین نرم افزار رايت حرفه ای DVD ب...
- همه چیز در مورد سریال جدید مهدی فخیم زاده با بازی ...
- عکس متحرک خنده دار : خرس و گربه
- دانلود تم فوق العاده زیبا برای نوکیا S60 V5
- اجراي جدید و زنده فلنگو بستي كجا از حسين...
- آخرین مهلت انتخاب رشته داوطلبان آزمون ارشد
- برخلاف شایعات «آشپزباشی» ادامه می یابد
- جدیدترین عکسهای نیکل/ ک/ی/د/م/ن
- آهنگ جدید و بسیار زیبای امین پرتو به نام حرف دل یاس
- آهنگ جدید و بسیار زیبای مبین به نام ریتم قلبت
- یــــک تـسـت روانشناسی مهم!
- دانلود کتاب الکترونیک کلید سعادت برای موبایل
- افرادی که موفق به دریافت کارت معافیت سه برادری نشد...
- جزییات استخدام نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران د...
- دانلود مجانی 15 قسمت جدید کارتون تام و جری با لینک...
- واکنش دیدنی مهدویکیا هنگام دریافت هدی...
- جدیدترین عکسهای هی//لا//ری// دا//ف
- آموزش درست کردن سوسیس و کالباس در منزل ( کاملا بهد...
- 7 قدم برای آغاز یک روز خوب
- سبقت و سرعت غیر مجاز با 100هزار تومان جریمه
- جدیدترین خبرها از قهوه تلخ مهران مدیری
- اجرای زنده و زیبای آهنگ جدید کامیار به نام یک نفس
- سودمندی مسواك زدن بر سلامت قلب
- حال بد مهين شهابی و اصرار به ترخيص وی
- نسخه جديد نرم افزار محبوب وينمپ Winamp Pro v5.572 ...
- عکسهای مریلا زارعی در مراسم جشن مهرآفرین
- گفتوگو با سودابه بیضایی، بازیگر نقش سروان عزیزی ...
- آهنگ جدید و فوق الاده زیبای علی عبدالمالکی به نام ...
- آلبوم جدید و بسیار زیبای شهرزاد سپانلو به نام یك روز
- جدیدترین عکسهای صبا کمالی
- جدیدترین عکسهای دیدنی ریح/ا/نا
- جدیدترین ورژن نرم افزار ترجمه ی سریع و اسان متن به...
- آموزش این که چگونه بدون رایانه ، پرینت بگیریم؟
- آهنگ جدید و شاد و فان میلاد صادقی و پویا پاسکال به...
- آلبوم جدید و بسیار زیبای علی فراهانی به نام نصیب ب...
- آهنگ جدید وزیبا از بی نام با همراهی سورن به نام خد...
- تصاویری از حیات وحش که هزارن نفر را تحت تاثیر قرار...
- مجموعه تصاویری زیبا از تلفیق عکس و نقاشی
- مصاحبه جدید با محمدرضا گلزار
- ژل،چسب و واکس ها برای مو ضرر دارند؟
- جزییات استخدام در بانک انصار
- مجموعه ۲۰ تم جدید سونی اریکسون در سایز ۳۲۰×۲۴۰
- زیارت آنلاین حرم های مطهر ائمه با استفاده از Ziara...
- دانلود رایگان جدیدترین نرم افزار نقشه کشیAshampoo ...
- آموزش پختن اسپاگتی به روش مکزیکی
- جدیدترین عکسهای دیوید بکام
- دانلود مجانی بازی فوق العاده جدید و جالب مسابقات ب...
- قانونی کردن آفیس ۲۰۱۰ با استفاده از Activator For ...
- آهنگ جديد و بسيار زيبا از حسام خاكباز به نام چی بگم
- ثبتنام از زائران تهرانی حج تمتع آغاز شد
- ایرانی جماعت در بهشت و جهنم !
-
»
مهٔ
(662)
0 نظرات:
ارسال یک نظر