پیشگیری از بیماری قلبی با بادام زمینی

۱۳۸۹/۰۳/۲۳ | برچسب‌ها: | 0نظرات

یك متخصص تغذیه گفت: آنتی‌اكسیدان‌هایی كه در بادام زمینی وجود دارد موجب كاهش موادی در بدن می‌شود كه از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی ـ عروقی جلوگیری می‌كند.

مرتضی صفوی در گفتگو با فارس افزود: بادام زمینی جزو گیاهانی محسوب می‌شود كه در دسته مغزها قرار نمی‌گیرد. بادام زمینی دارای چربی بالایی است و 80 درصد كالری آن از چربی تأمین می‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: بسیاری از مغزها منبع خوب تیامین، نیاسین، فسفر، روی و فولاد هستند و برخی از آنها منبع عالی سلنیوم، مس، منیزیم، منگنز، ویتامین E هستند.
صفوی گفت: مغزها غنی از تركیبات گیاهی متفاوتی هستند مانند فلاونوئید كه در همه مغزها یافت می‌شود.
صفوی گفت: همه تصور می‌كنند كه بادام زمینی جزو مغزهاست ولی یك نوع بنشن است و در گروه نخود و لوبیا قرار می‌گیرد. مغزها چون از گیاه تولید می‌شوند به طور طبیعی فاقد كلسترول هستند.
وی گفت: آنتی‌اكسیدان‌هایی در این مغزها وجود دارد كه موجب كاهش تشكیل موادی در بدن می‌شود كه به كاهش سرطان و بیماری‌های قلبی - عروقی كمك می‌كند.
این متخصص تغذیه افزود: مغزها در گیاهان اندازه كوچكی دارند ولی بهترین منبع پروتئین هستند و در اغلب موارد بیشتر از 75 درصد انرژی آنها از چربی تأمین می‌شود.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي