روش تهیه جوجه کباب عربی

۱۳۸۹/۰۳/۱۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات


جوجه کباب عربی
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه ی مرغ خرد کرده: 1 کیلوگرم 
پودر زیره ی سیاه: 1 قاشق چای خوری 
پورد هل سبز: 1 قاشق چای خوری 
فلفل سفید: 1 قاشق چای خوری 

.

نمک: به میزان لازم 
آبلیمو: 1 قاشق چای خوری 
ماست چکیده: 100 گرم 
خامه: 200 گرم
پیاز خرد کرده: 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد کرده: 1 عدد
روش تهیه: 
در ظرف مناسبی مرغ را بریزید. ادویه ها را مخلوط کنید و به آن بیفزائید. آبلیمو، ماست، خامه، پیاز و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. پس از 4 ساعت استراحت در یخچال گوشت ها را به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید. می توانید کمی زعفران نیز به این کباب اضافه کنید، اما رنگ اصلی این کباب سفید است.
یاد آوری: 
آبلیمو باید قبل از ماست و خامه افزوده شود.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي