زندگی تان را با این فن جدید متحول کنید

۱۳۸۸/۱۲/۰۴ | برچسب‌ها: | 1نظرات

http://images.jupiterimages.com/common/detail/23/86/22778623.jpg

چگونه می توانید زندگی خود را متحول کنید؟
دابوت فنی است که از جدیدترین طرح ها و روش ها و یافته های علمی استفاده کرده است و هدف آن رساندن افراد به بالاترین مراتب بازدهی و بهره وری می باشد. این فن که به تازگی متولد شده است، حاصل تلاش بسیار و مطالعات شبانه روزی، تحقیقات، تجارب و مطالعات موردی بسیار می باشد که در عمل خود را بخوبی نشان داده است.

از دیگر اهداف این فن دست یابی به احوال مطلوب، روحیه ی قوی، رهایی از خاطرات بد، انجام کارها به نحو درست، تغییر صدای ملامتگر درونی به صدای دلنشین و دوستانه تغییر عادت های نامطلوب و آشنایی با نیروی کائنات و ... است. قبل از هر چیز شاید لازم باشد که به تصویری که از خود در ذهن دارید، بنگرید. تصویری که از خود دارید، یعنی شیوه ی نگرش و احساسی که به خویشتن دارید. این تصویر معمولاً پیچیده و چند جانبه است. برای آگاهی کامل از همه ی جنبه های آن در ساعات مختلف روز و در اوضاع و شرایط گوناگون، از خود بپرسید: اکنون چه احساسی نسبت به خود دارم؟ و به تصاویر یا اندیشه هایی که به ذهنتان خطور می کند توجه کنید. ما باید بتوانیم حالت پذیرش را در ناخودآگاه خود به وجود آورده و آن را حفظ کنیم تا پایدار بماند. امروز همگان می دانند که انسان دارای دو ضمیر خود آگاه کارهایی را انجام می دهد که احتیاج به تصمیم گیری ما ندارد. این ضمیر بسیار قوی بوده و کارهای مشکل را انجام می دهد. اگر توانایی انسان را به دیواری در تاریکی به طول و عرض 10 متر تشبیه کنیم و سپس با چراغ دستی کوچکی به این دیوار نور بتابانیم، تنها نقطه ای از آن دیوار قابل رویت خواهد بود. قسمت روشن را می توانیم ضمیر خود آگاه و فضای سریع و تاریک را ضمیر ناخودآگاه انسان بنامیم.

هدفتان را مشخص کنید تا بدانید به کدام سو باید بروید
می خواهیم ببینیم چگونه می توانیم نیروهای ضمیر ناخودآگاه را به فعل در آوریم. ضمیر ناخودآگاه افکار، تصاویر و کلام را نمی تواند از واقعیت تمییز دهد؛ یعنی شما می توانید با کلام، تصاویر ذهنی و افکار خود ضمیر ناخودآگاه را فریب دهید. با این روش، هم می توانید آن حالت پذیرش و صلاحیت داشتن را در خود ایجاد کنید و هم نیروهای عظیم درونی را فعال سازید. بهترین و ساده ترین روش استفاده از عبارات تاکیدی است. بسیاری از افراد اوایلی که با این تکنیک آشنا می شوند به دیده تمسخر به آن نگاه می کنند و خیلی آن را جدی نمی گیرند اما امروزه اکثر دانشمندان و روانشناسان معتقدند علت عدم پیشرفت بسیاری از مردم نداشتن خودباوری است. انسان های ضعیف اصولاً تمایل دارند خود را محدود کرده و توانایی های خویش را مقید سازند. کسانی که محدودیت های فکری و ذهنی خویش را کنار گذاشته اند و بدون محدودیت اندیشیده اند، توانسته اند به بالاترین مدارج ترقی راه یابند.

تصویر برداری ذهنی
ما با حواس پنج گانه خود، نه تنها با محیط اطراف ارتباط برقرار می کنیم، بلکه با درون خود نیز توسط همین پنج حس، ارتباط برقرار می کنیم. به زمانی بیاندیشید که یک خاطره ی خوب در زندگی شما رخ داده است. سعی کنید در ذهنتان اندازه ی تصاویر را بزرگ و بزرگ تر سازید. چه احساسی دارید؟ آیا احساس خوشایندی به شما دست می دهد؟ روی تصویر سازی فکر کنید، مشاهده می کنید که اصل فکر کردن، چیزی جز تصویر پردازی ذهنی نیست. این تصویر ذهنی گاهی اوقات به طور عمدی توسط خودمان و به اراده ی ما ساخته و به نمایش در می آید و برخی اوقات بدون خواست ما و ناخودآگاه به وجود می آید. ما، آن چیزی هستیم که می اندیشیم. هستی ما با افکارمان بلندی می گیرد و دنیایمان را با اندیشه هایمان می سازیم. برای این که در کار تصویرسازی ذهنی بتوانیم به خوبی مهارت پیدا کنیم. از ابتدا باید تمرین های آن را انجام دهیم. همان طور که با تمرین کردن عضلات بدنمان قوی می شود، برای قوی کردن عضلات فکری و تصویرهای ذهنی نیز، می بایستی تمرین کنیم.

تناسب بین تصاویر واقعی و ساختگی
در علم دابوت تکنیکی وجود دارد به نام اردک، که می گوید: هر وقت از دست کسی به شدت عصبانی شدید و هر بار که آن شخص به یاد شما آمد و حال شما را بد کرد، می توانید چهره ی او را به صورت یک اردک ببینید. به پاهای او نگاه کنید که مثل یک اردک به زمین چسبیده است. بدن او مثل مرغابی پر دارد و دو بال کوچک در دو طرف بدن او بالا و پایین می رود. منقار پهن و مضحکی نیز برای او بگذارید. در اکثر اوقات اگر این کار را انجام دهید، حالت روحی شما خیلی زود تغییر پیدا می کند و این عدم تناسب بین تصویر ساخته شده توسط شما و شکل واقعی آن شخص موجب خندیدن و در نتیجه اعتدال حالت روحی شما می شود.

تصویر سازی صبحگاهی
صبح ها پس از بیدار شدن و شب ها قبل از خواب، عباراتی که از قبل آماده کرده و نوشته اید را به صورت جملات تاکیدی در زمان حال قرائت کنید، تا بدین سان با توجه به تاثیری که کلام بر اعصاب می گذارد، شما را آماده ی پذیرش قهرمانی و موفقیت نماید.
اگر تصویر برداری خلاقی را جایگزین عبارات تاکیدی کنیم، در اصل میان بر زده ایم؛ چرا که جملات و عبارات تاکیدی در وهله ی اول می بایستی تبدیل به تصویر شوند، تا روی اعصاب و ضمیر ناخودآگاه اثر بگذارند. باید توجه داشت که تصاویر می بایستی آن قدر تکرار شوند که ضمیر ناخودآگاه باور کند که این تصاویر واقعیت دارند، چرا که مغز قادر نیست تصاویر ذهنی و واقعیت ها را از هم تمیز دهد. البته بعضی از دوستان معترض هستند که حوصله ی این کار را نداریم، فراموش می کنیم، باید به آن ها بگوییم که پس از چند روز که این کارها را در ذهن خود انجام دادید، این تصاویر جزئی از زندگی شما خواهد شد و شما دیگر لازم نیست هیچ کاری را انجام دهید؛ چون شب ها به محض وارد شدن به رخت خواب، تصاویر ناخودآگاه آغاز و تا پایان ادامه می یابند و صبح ها بعد از بیداری نیز وضع به همین منوال خواهد بود. ممکن است در زندگی برای شما استرس به وجود آید، اما باید بدانید که این اضطراب، نتیجه ی تفکرات منفی یا به عبارت دیگر، تصویرهای منفی می باشد. زمانی که تفکر منفی باشد، روحیه و در نتیجه رفتار نیز منفی می شود. شما نیز می توانید با یک تصویر سازی خلاق، اضطراب خود را به حالت تعدیل در آورید. در علم دابوت تکنیکی وجود دارد که موسوم به انفجار است.

انفجار
1. تصویر ذهنی ای که عامل اضطراب می باشد را تشخیص دهید.
2. در ذهن خود تصویر را منفجر کنید، به طوری که حتی صدای انفجار را بشنوید.
3. قطعه های پراکنده شده در فضا را در کنار هم جمع نموده و با آن یک تلویزیون بسازید.
4. در تلویزیون خودتان را ببینید که در بهترین حالت روحی و جسمانی در حال اجرای مهارت ها و حرکت های خود هستند.
5. سخنرانی و یا هر چیز دیگری را که سبب اضطراب شما شده است را به پایان برسانید و در پایان ببینید که تشویق شده اید.

1 نظرات:

ناشناس گفت...

من بیشتر ادمارو از اردک هم مسخرهتر میبینم

ارسال یک نظر

مطالب قبلي