طرز تهیه ی كوفته تبريزي

۱۳۸۸/۰۸/۱۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com كوفته تبريزي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:
گوشت 2بار چرخ شده نيم كيلو
لپه پخته نيم كوب شده يك فنجان
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
برنج نيم پز شده يك دوم فنجان
تخم مرغ كامل 2 عدد
پياز رنده شده يك دوم فنجان
تره و مرزه خرد شده يك دوم فنجان
روغن 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه،نمك وفلفل به قدر كافي
مواد داخل كوفته:
پياز سرخ شده 2قاشق سوپخوري
مغزگردو خرد شده يك دوم فنجان
زرشك 2قاشق سوپخوري
تخم مرغ آبپز 2-1 عدد
خلال بادام 2قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
در ظرف بزرگي گوشت چرخ كرده ، پياز رنده شده، تره ، مرزه ، تخم مرغ ها ، لپه ، برنج ، نمك و فلفل و زردچوبه را مخلوط كرده و با گوشت كوب در حدود 6-5 دقيقه مي كوبيم تا مايع كوفته چسبندگي پيدا كند و سپس وسط مايع گوشتي را كمي باز كرده و مواد داخل كوفته را (كه ميزان آنها در بالا گفته شده است)درون آن قرار داده و در حالي كه دستمان را با آب آغشته مي كنيم، تكه هاي گرد شده را خوب غلطانده و در قابلمه مناسبي روغن و رب را كمي تفت مي دهيم و 3 ليوان آب اضافه كرده و بعد از جوش آمدن شعله را ملايم كرده و كوفته را به آرامي درون قابلمه قرار مي دهيم و در ديك را نمي گذاريم چونكه كوفته بلافاصله ترك برمي دارد.
زماني كه يك طرف كوفته خودش را گرفت، به آرامي آن را بر مي گردانيم و مي گذاريم طرف ديگر آن خودش را بگيرد و پخته شود.اگر  آب بيشتري نياز داشت، كمي آب گرم به آن اضافه كنيم تا كاملاً كوفته پخته و سس آن كمي غليظ شود

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي