تارت قارچ و پياز

۱۳۸۸/۰۸/۱۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم براي تهيه خمير:
آرد: ۲۵۰ گرم
كره : ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عددد
نمك : به مقدار لازم
شير: يك دوم ليوان
مواد لازم براي داخل تارت:
پياز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
روغن مايع: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
فلفل قرمز كوبيده : ۱ سوم قاشق چايخوري
پنير گودا: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه : ۱۲۵ گرم
خردل : ۱ قاشق مرباخوري
نمك : به ميزان لازم
نگين پسته : به ميزان لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم
طرز تهيه خمير
آرد و نمك را در ظرف گودي مي ريزيم و كره را روي آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط مي كنيم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا" خمير را با نوك انگشتان ورز مي دهيم. شير را كم كم اضافه كرده تا خمير به هم بچسبد. براي تهيه اين تارت به يك قالب كم عمق نياز داريم، خمير را روي سطحي آرد پاشيده، پهن مي كنيم و قالب مي زنيم. با چنگال چند سوراخ در آن ايجاد مي كنيم تا زياد پف نكند. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقيقه مي پزيم تا كمي طلايي شود.
طرز تهيه داخل تارت
پياز را خلال كرده و با روغن و يا كره سرخ مي كنيم، قارچ ها را شسته و ورقه مي كنيم، كمي تفت مي دهيم و كنار مي گذاريم. برسطح تارت پياز را كاملا" منظم پخش مي كنيم و سپس قارچها را روي آن مي ريزيم و صاف مي كنيم، پس از آن دو عدد تخم مرغ را با نمك و فلفل و خردل با همزن مي زنيم تا غليظ شود. خامه را اضافه كرده مجددا" مي زنيم و بر سطح تارت مي ريزيم، روي آن را پنير پاشيده و نگين هاي پسته را مي پاشيم. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار مي دهيم تا سطح آن طلايي گردد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي