طرز تهيه خورش ماست به طريق هندي

۱۳۸۸/۰۸/۱۲ | برچسب‌ها: | 0نظرات

www.beterkoonim.com طرز تهيه خورش ماست به طريق هندي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم:
مرغ پاك كرده=1 عدد(در حدود 5/1 كيلوگرم)
ماست كيسه آب گرفته=1كيلوگرم
پياز سرخ كرده=2قاشق سوپخوري
گشنيز=250گرم
زيره نيمه كوب=2/1 قاشق غذاخوري
سير=3 تا 4 پر
زعفران سائيده=1قاشق چايخوري
روغن=100گرم
نمك و فلفل=بقدر كافي
طرز تهيه:
مرغ را بعد از تميز كردن و شستن،با يك ليوان آب و پياز سرخ كرده،با حرارت ملايم مي گذاريم بپزد. گشنيز را تميز كرده، مي شوئيم و ريز خرد مي كنيم. سير را كوبيده با گشنيز در روغن كمي سرخ مي نمائيم و آن را در ظرف مرغ مي ريزيم. زيره را اضافه نموده، زعفران را در كمي آب جوش حل مي نماييم . نصف آن را در مرغ مي ريزيم. به حد كافي نمك و فلفل به آن اضافه نموده،مي گذاريم آب آن در حدود 2 تا 3 قاشق بماند. مرغ را از ظرف خارج مي كنيم،كمي كه سرد شد،آن را قطعه قطعه مي كنيم و استخوانهاي درشت آن را بيرون مي آوريم. مرغ را دوباره در ظرف مي ريزيم؛حرارت را كاملا ملايم مي نماييم؛ماست را با بقيه زعفران و كمي نمك مخلوط كرده، هم مي زنيم تا كاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ مي ريزيم و هم مي زنيم. بايد دقت كرد بعد از ريختن ماست، خورش نجوشد؛كافي است فقط ماست داغ شود؛در غير اين صورت ماست به علت جوشيدن مي برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمي آيد. در صورتي كه مرغ با مقدار آب ذكر شده پخته نشد، كمي آب اضافه مي نماييم. اين خورش را مي توانيم با گوشت تهيه كنيم؛در اين صورت 500 گرم گوشت بدون استخوان كافي است. البته گوشت براي پختن به آب بيشتري احتياج دارد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي