طرز تهیه ی دلمه ی فلفل

۱۳۸۸/۰۸/۱۹ | برچسب‌ها: | 0نظرات

اين دلمه با مواد خوشمزه داخل آن نه تنها طعم تازه اي به برنامه غذايي شما وارد ميكند، بلكه شما براي زيباتر شدن ميز غذاي خود، ميتوانيد از فلفلهاي رنگارنگ استفاده كنيد. www.beterkoonim.com دلمه فلفل گياهي

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اين دلمه با مواد خوشمزه داخل آن طعم تازه اي به برنامه غذايي شما وارد ميكند.

مواد لازم براي چهار عدد
• 2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد
• ½ پيمانه هويج رنده شده
• ¼ پيمانه پياز خرد شده
• ¾ پيمانه بلغور
• 3/1 پيمانه كشمش پلويي
• 4 فلفل دلمه اي كوچك يا دو عدد بزرگ
• ¾ پيمانه پنير موتزارلا رنده شده
• ½ پيمانه آب
• 2 قاشق سوپ خوري خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته
روش تهيه
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.
2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.
3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي