اگر عسل شما شکرک زده

۱۳۸۸/۰۸/۲۳ | برچسب‌ها: | 0نظرات

می توانید عسل را در ظرفی كه در آن محكم بسته می شود بریزید، به صورتی كه آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید. برای این كه ظرف عسل وارونه نشود یا تكان نخورد، یك جسم سنگین روی آن بگذارید تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن كنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي