طرز تهیه کرم کارامل پرتقالی

۱۳۸۸/۰۸/۲۹ | برچسب‌ها: | 0نظرات

مواد لازم
پرتقال بزرگ كه آب آن گرفته شده: ۴ عدد
تخم مرغ: ۵ عدد
پودر قند: ۱۰۰ گرم
شكر براي كارامل كردن: ۳ قاشق غذاخوري

www.beterkoonim.com  طرز تهيه كرم كارامل پرتقالي

طرز تهيه
شكر را در ظرف مناسبي كارامل كرده و سپس كنار مي گذاريم (ظرفي كه مي خواهيم كارامل را در آن تهيه كنيم)، تخم مرغها را همراه با پودر قند با همزن مي زنيم به حدي كه كاملا" مخلوط شود، سپس آب پرتقال را روي آن ريخته و خوب مخلوط مي كنيم، بعد از صافي رد كرده و در ظرف كارامل مي ريزيم و به مدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه آن را «بن ماري» مي كنيم، (طريقه بن ماري به اين صورت است كه ظرف بزرگتري را پر از آب كرده و ظرف حاوي كرم را داخل آن قرار داده و در فر روشن مي گذاريم تا كرم بر روي آب پخته شود.) كرم كارامل را پس از خنك شدن در يخچال قرارمي دهيم تا كاملا" سرد شود، سپس در ظرف مخصوصي برمي گردانيم و به صورت سرد سرو مي كنيم.

www.beterkoonim.com  طرز تهيه كرم كارامل پرتقالي

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي