آموزش درست کردن فلافل عربی

۱۳۸۹/۰۸/۲۹ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://www.akairan.com/images/sandwich/falafel.jpg
موارد لازم:

  • wink نخود خیس شده 500 گرم
    wink سیر 4 حبه
    wink آرد نخودچی2 ق غ
    wink نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم
دستور پخت
  • من نخود رو 48 ساعت تو آب گذاشتم تا خیس بخوره البته روز دوم گذاشتمش تو یخچال و آبشو هم عوض کردم چون بوی بدی میدهبعد وقتی که آبش رفت 2-3 بار چرخ میکنیم من 2 بار چرخش کردم به همراه چند حبه سیر مقدارش به خودتون بستگی داره . آخرشم واسه نیم کیلو نخود 2-3 قاشق آرد زدم و نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هر قدر که دوست دارید.
    بعد تو یه ظرف روغن ریختم در حدی که روی فلافلا رو بگیره.
    وقتی روغن حسابی داغ شد (چون قالب مخصوص فلافل نداشتم) به اندازه ی یه قاشق از مواد برداشتم و یه دایره ی کوچواو ی تخت درست کردم و تو روغن انداختم . عکس و دستور : میترا .
نکات مربوط به فلافل عربی
  • . از اونجایی که نخود یه کم سنگینه و نفاخ من پوست شو گرفتم که زیاد توصیه نمی کنم چون کار سختیه اصلاً ضروری هم نیست و ریختم تو آبکش که خشک بشه و آبی نداشته باشه .


0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي