آموزش درست کردن تورتیلا گوشت و سبزیجات ( غذای اصیل اسپانیایی )

۱۳۸۹/۰۷/۱۵ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8607/pizza-mediteranian300.jpg
موارد لازم برای 6 نفر:

wink تخم مرغ 8 عدد
wink قارچ یک پیمانه ورقه شده
wink فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه خرد شده
wink مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه
wink گوجه فرنگی یکعدد درشت خرد شده
wink کدو یکعدد با پوست خرد شده
wink بادنجان یکعدد با پوست خرد شده
wink پیاز داغ عسلی 4/1 پیمانه

دستور پخت
  • کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم بشه . گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنین و تفت بدین تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم بشن . ماهیتابه گودی رو گرم کنین وسپس توش مقداری روغن بریزین .تخم مرغها رو توی ظرفی شکسته و هم بزنین و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت رو هم بهش اضافه کنین و هم بزنین . آویشن هم بپاشین و توی ماهیتابه داغ بریزین و روش رو صاف کنین و درش رو بذارین تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه . وقتی خودش رو گرفت میتونین برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردونین تا اون طرف هم سرخ بشه . بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدین تا روغنش گرفته بشه . توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سرمیز ببرین .

    بقیه مواد:

    wink نمک و فلفل و ادویه مخلو ط
    wink آویشن خشک یک ق چ
    wink سیر خرد شده دو حبه
    wink آرد ذرت دو قاشق س
    wink روغن مایع
نکات مربوط به تورتیلا گوشت و سبزیجات ( اسپانیایی )
  • تورتیلا در واقع همون کوکوی خودمون هستش ولی کمی ضخیم تر و پر ملات تر تهیه میشه . قبلا مایه ماکارونی رو با گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و کمی رب گوجه فرنگی و ادویه جات آماده کنین و بذارین تا خنک بشه .




0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي