آموزش درست کردن کانلونی ایتالیایی

۱۳۸۹/۰۶/۲۹ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3406/images/3406_MEDIUM.jpg

موارد لازم برای 4 نفر:

  پیاز یکعدد
  سیر دو حبه
  رب گوجه فرنگی
 گ وشت چرخ کرده
  پودر خشک آویشن کمی
  پنیر رنده شده گودا نصف پیمانه
  گوجه فرنگی رنده شده 3 عدد
  دو بسته لازانیا

دستور پخت
  • پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده رو اضافه کنین بعد سیر داخلش بریزین . بعد از سرخ کردن رب گوحه رو اضافه کنین و بذارین با کمی آب بپزه . ورقه های لازانیا رو داخل آبجوش با کمی روغن بذارین نرم بشه . بعد آبکش کنین و از مواد گوشتی لای هر برگه بریزین و سیگارتی بپیچین و داخل ظرف پیرکسی که از قبل چرب شده طوری قرار بدین که لبه اش باز نشه .میون اونها گوجه فرنگی رنده شده و روش هم پنیر بپاشین و داخل فر داغ که با درجه 300 تنظیم شده به مدت نیمساعت قرار بدین .
نکات مربوط به کانلونی ایتالیایی
  • از ورقه های لازانیا میشه برای تهیه کانلونی استفاده کرد . از هر ورقه لازانیا ، 3 تا کانلونی میشه .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي