آموزش درست کردن سالاد نودل چینی ( غذاهای ملل)

۱۳۸۹/۰۶/۱۴ | برچسب‌ها: | 0نظرات

http://mantimag.com/wp-content/uploads/2010/07/nodel.jpg


  • نودل چینی(ورمیشل برنج) نصف بسته
    Chinese cabbage کوچک یک بسته
    هویج 1 عدد رنده شده
    سینه ی مرغ آبپز باریک باریک شده نصف یک عدد
    سویا سس 4 ق س
    سرکه ی برنج 2 ق س
    کنجد برای تزیین
    روغن مایع 1 ق س
    یه کوچولو نمک (بستگی به مقدار شوری سویا سس داره)
    یه مقدار هم فلفل سیاه
دستور پخت
نودل رو به مدت 5 دقیقه داخل آب جوش میپزیم+ و با یک ق س روغن و بلافاصله داخل کاسه ی آب سرد میریزیم بعد نودل ها را آبکش میکنیم و وقتی کامل آبش رفت اونو با سویا سس (2 ق س) مخلوط میکنیم تا قهوه ای رنگ بشه . کلم ها رو ساتوری میکنیم و با هویج و سویا سس(2 ق س) و سرکه و یه ذره نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم بعد نودل ها را روی آن میریزیم . حالا مرغ را روی مواد می چینیم بعد روی آن کنجد می پاشیم و هر جوری که خواستید تزیین کنید .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي