آموزش درست کردن پنكيك گوشت و قارچ

۱۳۸۹/۰۵/۲۸ | برچسب‌ها: | 0نظرات

پنكيك گوشت و قارچ

موارد لازم:
  • موارد لازم برای 4 نفر:

    wink گوشت چرخ كرده 300 گرم
    wink رب گوجه فرنگي 3 قاشق سوپ‌خوري
    wink روغن 3 قاشق سوپ‌خوري
    wink جوش‌‌شيرين 1 قاشق چاي‌‌خوري
    wink شير 1 ليوان
    wink تخم‌مرغ 3 عدد
    wink پياز 1 عدد درشت
    wink قارچ 200 گرم
    wink فلفل دلمه‌اي رنگي به دلخواه
    wink آرد 125 گرم
    wink نمك و فلفل و آويشن به ميزان دلخواه
    wink پنير پيتزاي رنده شده
دستور پخت
  • ابتدا پياز را در روغن تفت مي‌دهيم سپس گوشت چرخ‌كرده را اضافه مي‌كنيم و هنگامي كه آب گوشت كشيده شد قارچ‌ها را به صورت ورقه‌اي خرد كرده و به همراه رب، نمك، فلفل و آويشن تفت مي‌دهيم. سپس صبر مي‌كنيم تا كمي خنك شود. شير، تخم‌مرغ، آرد و 1 قاشق چاي‌خوري جوش‌ شيرين و كمي نمك را خوب هم مي‌زنيم و از يك صافي رد مي‌كنيم تا مايه يكدست شود كف مايه‌تابه متوسطي را با يك قاشق چاي‌خوري چرب مي‌كنيم و از مواد يك ملاقه داخل مايه‌تابه مي‌ريزيم تا سطح مايه‌تابه به صورت يك لايه در آيد. سپس مي‌گذاريم كه نان سرخ شود. نان‌ را در ظرفي پهن مي‌كنيم و از مواد گوشتمان در وسط آن مي‌ريزيم كمي پنير پيتزا رنده شده در آن مي‌ريزيم و سپس نان را با دست خيلي آرام به صورت رولت لوله مي‌كنيم و داخل يك ظرف پيركس مي‌گذاريم و در داخل فر با حرارت 180 درجه به مدت 10 دقيقه مي‌گذاريم.دستور و عکس از بنفشه
نکات مربوط به پنكيك گوشت و قارچ
  • با فلفل دلمه خرد شده و جعفری خرد شده میتونیم تزیین و بعد سرو کنیم .

0 نظرات:

ارسال یک نظر

مطالب قبلي